Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Modele de Proiecte Didactice pentru succesul la Examenele de Titularizare sau Definitivat Educatori. Ideale si pentru Inspectii la clasa de nota 10!
Format:
tiparit
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Lucrarea contine 25 de proiecte (21 de Proiecte didactice si 4 Proiecte pentru Activitati Liber Alese: jocul de rol, jocul de creatie, dramatizarea si auditia muzicala) din varii domenii de activitate (Limba si Comunicare, Activitati matematice, Estetic si Creativ, Cunoasterea Mediului, Om si societate, Activitati liber alese etc.) si va ajuta:
 • sa largiti aria de cunoastere in diverse domenii - surse pentru proiecte didactice;
 • sa capatati idei pentru noi proiecte;
 • sa structurati corect un proiect pentru obtinerea de rezultate excelente cu copiii;
 • sa va prezentati perfect la examenele de Definivat/Titularizare;
 • sa obtineti evaluari superlative in cadrul inspectiilor la clasa.

Proiectele didactice constituie subiect in cadrul examenelor de Titularizare (subiectul al III-lea) si Definitivat (subiectul al II-lea punctul 1) si au pondere importana in calcularea notei de examen. Reusita la aceste examene inseamna:
 • atingerea unei pozitii in cariera didactica si a unui statut social superior;
 • stabilitate pe post (Titularizarea reprezinta angajarea pe perioada nedeterminata);
 • recunoasterea profesionalismului (Definitivarea este o etapa obligatorie in perspectiva obtinerii gradelor didactice II si I., iar cadrele didactice care promoveaza examenul dobandesc titlul de profesor cu drept de practica in invatamantul preuniversitar); 
 • stabilitate financiara datorata cresterii nivelului de salarizare.

Pentru atingerea acestor deziderate e nevoie de pregatire solida. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina la proba scrisa minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire) - minimum nota 5. Nota minima de promovare a examenului de Definitivat este 8.

In concluzie, lucrarea se adreseaza tuturor educatorilor care doresc sa se instruiasca si sa performeze in elaborarea Proiectelor Didactice. Asigura note maxime la examenele de Titularizare si Definitivat. Ba chiar si evaluari excelente la inspectiile desfasurate la clasa!
Gasiti aici:
 • modele de proiecte didactice;
 • structura clara a unui astfel de proiect pentru atingerea obiectivelor fixate;
 • idei de proiecte utile pentru educarea copiilor prin joc si observatie;
 • exemple practice de jocuri.

Comandati acum exemplarul dvs. din ghidul practic de elaborarea Proiecte Didactice!
Daca iti place lucrarea Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori"

10 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluarea Nationala. Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a Modele de texte pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x