Pachet Cartonase distractive: First words in English

Pachet Cartonase distractive: First words in English
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,20 RON
Stoc disponibil
Copiii pot invata limba engleza in mod distractiv si interactiv!   In lumea copiilor nostri, totul se invarte in jurul jocurilor, al...
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
8 x 7,5 cm
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Pachet Cartonase distractive: First words in English se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Copiii pot invata limba engleza in mod distractiv si interactiv!
 

In lumea copiilor nostri, totul se invarte in jurul jocurilor, al distractiilor si al culorilor. Atunci cand vrem sa ii invatam ceva nou, trebuie sa avem o perceptie clara asupra nivelului la care se afla si sa intram in lumea lor. 

De aceea, metoda cartonaselor distractive este una dintre cele mai eficiente, permitandu-le copiilor sa se joace si sa invete in acelasi timp. Procesul de invatare este facilitat cu mult in acest fel. 

Asadar, va punem la dispozitie un set de cartonase distractive destinate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, cu ajutorul carora puteti sa ii invatati pe acestia primele cuvinte in limba engleza. 
 
Folosind setul de cartonase, veti reusi sa distrageti atentia copilului dvs. de la alte activitati, oferindu-i o provocare.
 
Setul contine peste 250 de cartonase care includ imagini ale alfabetului, imagini cu cifre, fructe, legume, haine, anotimpuri, animale, pasari, culori, zilele saptamanii si multe altele. 

Intr-o societate in care viteza este cuvantul cheie, relatiile dintre parinti si copii tind sa fie din ce in ce mai superficiale, in mare parte din cauza timpului limitat pe care il ai la dispozitie. Cu toate acestea, dezvoltarea armonioasa a copiilor trebuie sa reprezinte o prioritate.

Cu ajutorul cartonaselor distractive pentru invatarea limbii engleze, atat parintii, cat si copiii au parte de numeroase beneficii:
  1. Accelerarea procesului de invatare in compania parintilor sau a bunicilor
  2. Implicarea totala a parintilor in acest proces
  3. Abilitatea de a supraveghea si monitoriza progresul copilului
  4. Petrecerea timpului liber in mod placut si productiv in acelasi timp
  5. Economisirea banilor 
  6. Imbinarea jocului cu invatarea

Iata doar cateva dintre jocurile la care puteti participa impreuna cu cel mic pentru a invata limba engleza extrem de usor! Cei mici invata in timp ce se joaca!

1. Aliniati toate cartonasele cu animale si cereti copilului sa isi aleaga preferatele! Rugati-l sa le numeasca inainte de a le lua din sir si ajutati-l cand e nevoie! Felicitati-l dupa ce isi alege animalele, are acum propria gradina zoologica, jungla sau ograda populate cu animalele preferate!

2. Daca printesa Elsa este preferata celei mici sau daca Shrek inca se numara printre personajele favorite ale copilului dumneavoastra, atunci extrageti prima litera din numele lor! Cei mici vor invata, usor-usor, sa formeze cuvinte in limba engleza!

3. Folositi cartonasele pentru a-l ruga pe cel mic sa descrie cu ce e imbracat sau ce purtati dumneavoastra. Rugati-l sa extraga acele cartonase care descriu obiectele vestimentare pe care le purtati si sa le numeasca totodata!

4. Daca isi doreste ceva bun dupa masa, spuneti-i ca ii poate sa isi aleaga fructele care ii plac cel mai mult alegand cartonasele care le reprezinta! Invatati impreuna cuvintele pe care cel mic nu le cunoaste inca!

5. Copiii cu varste intre 5-7 ani pot sa isi descrie ziua folosind aceste cartonase sau pot crea mici povesti cu ajutorul imaginilor de pe fiecare cartonas in parte!

Lista de jocuri se poate dezvolta saptamana de saptamana, veti vedea cum cei mici vor descoperi singuri modalitati prin care sa-si inventeze jocuri noi! Doar la asta stim deja ca se pricep foarte-foarte bine!

Achizitionati Setul de invatare a limbii engleze care contine: Cartonase distractive "First words in English" + CADOU.

Daca iti place lucrarea Pachet Cartonase distractive: First words in English, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Pachet Cartonase distractive: First words in English. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
13 mai 2018 16:47
Adaugat de: anaiacob

Aveam mici dubii daca sa cumpar sau nu aceste cartonase, insa fetita mea este foarte incantata de ele si citeste zilnic mesajele in limba engleza. Cu siguranta, reprezinta un prim pas important pentru a invata cuvinte noi in limba engleza.

Spune-ti parerea despre
"Pachet Cartonase distractive: First words in English"

10 - 1 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x