INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la examenul de Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica
Pagini:
172
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0920-2
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la examenul de Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Este o culegere care ii ofera copilului dvs. exact ce ii trebuie: 25 de teste ce respecta fidel formatul elaborat de Ministerul Educatiei pentru examenul din 2024, cu cerinte extrem de variate si ale caror solutii permit intelegerea rapida si eficienta a modului cum trebuie abordata fiecare dintre aceste cerinte. 
Iar singura conditie este ca el sa parcurga si sa asimileze pe deplin aceste teste. Daca le asimileaza, reusita la examen este asigurata, deoarece testele in cauza il poarta prin toata materia si reusesc sa faca un lucru pe care manualul de la clasa nu il face – sa il apropie intr-un mod prietenos de Informatica si sa ii arate frumusetea si utilitatea acestei materii. 

Pregatiti-va din timp copilul pentru Bacalaureat!
Proba la alegere a profilului si specializarii - Informatica - se sustine pe data de 4 iulie 2024!


Marele avantaj al acestei culegeri pentru copilul dvs.!
Testele constituie modalitatea cea mai eficienta si mai onesta de verificare a cunostintelor. Copilul dvs. va afla inca dupa primele teste care este nivelul lui real si va sti ce are de facut pentru a progresa. Iar obtinerea unor punctaje din ce in ce mai bune ii va da o mare incredere in el, element absolut necesar pentru reusita la examen.

Lucrarea de fata este construita astfel incat sa fie de un real folos elevilor de clasa a XII-a in procesul de invatare. Subiectele sunt prezentate si rezolvate in maniera ideala pentru ca ei sa inteleaga Informatica, sa se apropie de ea, sa o indrageasca si implicit sa obtina nota maxima la BAC. In plus, pentru a veni in sprijinul celor care vor folosi aceasta lucrare, exercitiile si problemele au fost rezolvate integral si programele au fost verificate in Code:: Blocks.
Daca iti place lucrarea INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la examenul de Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la examenul de Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"INFORMATICA. Limbaj C++. Teste rezolvate pentru reusita la examenul de Bacalaureat. Specializarea Matematica-Informatica"

6 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x