Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Spuneti adio manualelor mult prea sofisticate si greoaie pentru nivelul la care se afla elevii!
5.00 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
352
Format:
20x26
ISBN:
978-606-47-0844-1
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Invatatul poate fi si distractiv! Alegeti testele practice de limba si literature romana pentru clasele V-VIII!

Structurat in asa fel incat elevul sa poata aprofunda si invata cu drag materia, Caietul de lucru – Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII este o sursa extraordinara pentru a invata definitiv si in mod inteligent materia celor patru ani si pentru a-i ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de admitere la liceu!

Cat de mult va doriti reusita copilului dvs.? Si cat de repede v-ati dori sa primiti cartea care il poate ajuta pe orice elev din clasele V-VIII sa invete cu drag si usurinta limba si literatura romana?

Testele respecta programa aprobata de Ministerul Educatiei

Culegerea pentru pregatirea constanta si sustinuta la limba romana respecta intocmai programa scolara in vigoare si aduna intr-un singur loc:
  • toate notiunile studiate la clasa in cei 4 ani de gimnaziu, literatura si gramatica;
  • exemple de subiecte rezolvate integral, in maniera ideala pentru obtinerea unui punctaj maxim la examene, testari, evaluari;
  • explicatii clare despre notiunile teoretice de baza, dar si modele de aplicare;
  • recomandari si sfaturi privind interpretarea corecta a cerintelor de examen pentru rezultate maxime si rezolvarea tipurilor de subiecte intalnite frecvent pe foile de examen.

Se deosebeste de oferta pietei prin:

  • parte teoretica ce explica in detaliu notiunile studiate la clasa, le exemplifica, le ilustreaza practic si le exerseaza prin partea aplicativa (exercitiile insotitoare);
  • solutii si rezolvari complete ale tuturor exercitiilor din lucrare, ce au darul de a usura si grabi intelegerea si asimilarea notiunilor de catre elev;
  • multiple exercitii pe texte la prima vedere; 
  • aprofundarea tiparelor textuale (definirea conceptului, ilustrarea prin exercitii de recunoastere a tiparelor textuale si exercitii de redactare individuala a unor secvente de texte pe baza diferitelor tipare);
  • accent deosebit pus pe redactari individuale de texte de diferite facturi. 
Din cuprins:
1. Textul literar
2. Textul nonliterar
3. Textele continue. Textele discontinue
4. Textele multimodale
5. Tiparele textuale
6. Textul narativ
7. Textul dramatic
8. Textul liric
9.Textul descriptiv
10. Texte diverse (narative, descriptive, reflexive, redactari proprii)
11. Vorbirea directa – vorbirea indirecta
12. Limbajul figurat si rolul sau in textul literar
13. Semnele de punctuatie si ortografie si rolul lor in textul literar
14. Teste
15. Rezolvari teste

La fiecare capitol gasesti:
  • definitii
  • caracteristici ale tipului de text
  • exemple
  • explicatii
  • teste cu exercitii de literatura si gramatica
  • rezolvari explicite, complete.
Prin aceasta lucrare, copilul dvs. va indragi limba si literatura romana si va scapa de orice stres cauzat de testele la aceasta materie! Cerintele din manual vor deveni usor de inteles si de rezolvat odata cu parcurgerea Caietului de lucru pe care vi-l punem chiar acum la dispozitie!

Alege Caietul de lucru – Teste practice de Limba si Literatura romana pentru clasele V-VIII! Alege sa-i oferi sansa copilului tau de a se instrui usor, comod si in timp util. Caietul de lucru il invata sa rezolve in maniera agreata de Ministerul Educatiei toate subiectele tipice caracteristice testelor din clasele V-VIII. Il pregateste astfel pentru performanta maxima la marele examen de la finalul clasei a VIII-a (Evaluarea Nationala)! Pentru reusita in viata!
Daca iti place lucrarea Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
3 review-uri
5 stele (3)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
12 septembrie 2022 13:33
Adaugat de: Cristina

Am emotii mai mari decat fiica mea care va sustine evaluarea anul acesta. Se descurca binisor la romana, nu i-am pus inca meditator. Ea singura mi-a spus ca se va descurca si fara dupa ce i-am cumparat acest caiet de lucru. Ma bucur sa descopar ca un astfel de caiet, bine intocmit, poate inlocui cu brio niste costuri pe care nu ni le puteam permite timp de un an! Multumesc editurii!

( 5 / 5 )
04 august 2022 16:15
Adaugat de: vedinasf

Recomand cu mare drag acest caiet!

( 5 / 5 )
12 mai 2022 13:47
Adaugat de: marta.anghelache

Am reusit sa sparg bariera intre mine si copilul meu odata cu lucrarea asta. Recomand pentru cei care vor sa-si ajute copiii sa-si intareasca cunostintele in mod logic si aplicat.

Spune-ti parerea despre
"Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII"

2 + 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluare Nationala clasa a II-a - Comunicare in limba romana - Teste rezolvate Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x