BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
25 Teste rezolvate BACALAUREAT BIOLOGIE
Format:
20x26
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Culegerea de teste specializate „BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate” te ajuta acum:
  •  sa beneficiezi de abilitatile pedagogice ale unui cadru didactic cu activitate remarcabila in invatamant: doamna profesor gradul I, Stelian Elena-Lucia;
  •  sa utilizezi sistemul de invatare/fixare a cunostintelor cu ajutorul testelor specifice, centrate pe elementele esentiale ale materiei cerute la examen;
  •  sa dispui de sugestii de rezolvare pentru fiecare test, pe subiectele abordate;
  •  sa cunosti baremele de evaluare si de notare pentru fiecare dintre cele 25 de teste prezente in lucrare;
  •  sa ai capacitatea de autoevaluare reala, justa, in timp util a cunostintelor si competentelor insusite; 
  •  sa corectezi aspectele negative, sa acoperi lacunele existente folosind solutiile corecte oferite de autor, explicatiile si recomandarile acestuia pentru atingerea baremelor maxime.
Pregateste-te din timp pentru Bacalaureat!
Proba la alegere a profilului si specializarii - Biologie - se sustine pe data de 4 iulie 2024!


Testele, alcatuite conform modelului elaborat de Ministerul Educatiei, au o structura fixa si grade de complexitate diferentiate. Aici gasesti:
  • 25 de teste specializate pe tematica ceruta la examen. Fiecare test contine 3 subiecte (I, II, III), notate cu cate 30 de puncte.
* Subiectul I (30 puncte)
- cu alegere simpla a raspunsului
- cu raspuns scurt
- alegerea variantei corecte de raspuns
- adevarat/fals cu completarea corecta a afirmatiei
* Subiectul II (30 puncte)
- intrebari structurate
- rezolvarea problemei
- alcatuirea unor probleme si rezolvarea lor
* Subiectul III (30 puncte)
- raspunsuri la intrebari punctuale
- explicatii, identificari, alegeri
- constructii de afirmatii
- alcatuirea unui minieseu pe o tema data.
  • 35 de minieseuri pentru Subiectul al III-lea 
Este apreciat de elevi ca fiind unul dintre cele mai dificile subiecte, dar in acelasi timp, aducator de punctaj maxim. In conditiile unei rezolvari corecte, cu atingerea tuturor aspectelor esentiale mentionate in cerinte, minieseul poate contribui substantial la obtinerea unei note maxime la proba de biologie a Bacului.
  • 25 de REZOLVARI complete, explicate pentru exercitiu, intelegere rapida si fixare a materiei
Testele sunt elaborate dupa modelul publicat de minister. Prezenta in lucrare a rezolvarilor acestora, insotite de bareme, permite elevului:
* antrenamentul corect, rapid si eficient, centrat pe cerintele examenului;
* intelegerea si fixarea materiei;
* dobandirea capacitatii de rezovare corecta si in timp util a testului in timpul examenului;
* posibilitatea unei autoevaluari corecte a punctajului realizat in orice moment (atat in cadrul pregatirii prin confruntare directa cu solutiile propuse de autori, cat si in timpul probei de examen);
* atingerii performantei maxime la examenul de bac - proba de Biologie.
Bonus in lucrare: gasesti 35 de minieseuri rezolvate pentru Subiectul al III-lea!

Comanda acum exemplarul tau din culegerea de teste profilate „BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate”! Este UNICUL material de acest gen gandit si creat special pentru momentul Bac 2023! Alege sa lucrezi inteligent si eficient! Economiseste timp, energie si bani!
Daca iti place lucrarea BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"BACALAUREAT - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana. 25 de teste rezolvate"

8 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Pregatire pentru Evaluarea Nationala clasa a II-a - proba scrisa Exersez cu Orthos scrierea corecta! Fise de lucru pentru clasele II-IV Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x