In slujba coroanei

Stoc disponibil
Adauga in cos
70,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 70,00 RON
Amintiri despre Majestatea Sa Regele Mihai I si viata Monarhiei Romanesti
Pagini:
166
Format:
tiparit
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul In slujba coroanei se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Volumul memorialistic 'In slujba coroanei' ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului, dl Dan Ion Lazar, membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara, ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci, dar si mai tarziu, la activitatile Casei Regale Romane. Aflam intai despre incercarea Familiei Regale de a se intoarce in 1990, refuzata brutal de oficialitati chiar in Ajun de Craciun, dar si despre primii ani petrecuti in Romania de Majestatea Sa Regele Mihai I, dupa revenirea din exil. 

Act de cultura 100% lectura volumului 'In slujba coroanei' ne ofera prilejul unei noi perspective asupra evenimentelor petrecute atunci. Si nu numai! Ne dezvaluie comportamentul cu adevarat princiar al Altelelor Lor Regale in diverse conjuncturi, respectand intotdeauna suveranitatea poporului. Ne face astfel partasi la o pretioasa pagina din istoria Regalitatii Romane.

Oameni, locuri, intamplari si emotii sunt scoase la lumina de memoria fidela a autorului. O minunata alegorie povestita de autor ce toarna in sufletele noastre amintiri despre Majestatea Sa Regele Mihai I. Pastrate cu religiozitatea menita amintirii unei personalitati uriase sunt cu atat mai pretioase cu cat timpul s-a aternut peste ele. Exact ca vinul vechi, care turnat intr-un pahar dupa ani intunecati de pivnita prafuita, isi arata adevaratul parfum. 

Realizare grafica de exceptie, volumul de memorii emotionante si emotionate, 'In slujba coroanei', se infatiseaza ochiului avid de frumusete intr-un rarisim exemplar, princiar de-a dreptul. Catifelat la atingere, placut la vedere, dar mai ales fascinant la citire, deschide porti nebanuite pentru o calatorie inapoi, in timp. Bogat ilustrat cu imagini inedite, din colectii personale, textul sincer si cald te tine captiv cu ritmul sau, de la prima la ultima pagina.

Descoperim printre altele:
  • Cum am ajuns in echipa Casei Regale 
  • Noaptea de Craciun devenita cosmar 
  • Intoarcerea triumfala in 1992, de Paste
  • Dragostea oamenilor pentru Familia Regala
  • Daruri regale. Fularul verde. Ceas pentru Tamara
  • Familia Regala si rugby-ul romanesc
  • FRR sub Inaltul patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei
  • Actiuni sponsorizate. Copii fericiti
  • Punctualitate Regala. „Mister Watch“ si politetea regala
  • Educatia Regala
  • De vorba cu Membrii Familiei Regale
  • Spiritul regal
  • Majestatea Sa avea multi prieteni
  • si multe altele.
Daca v-am trezit curiozitatea si dorinta de a explora o parte din evenimentele inedite legate de viata Monarhiei Romanesti… comandati acum! Asa cum se vede, volumul cuprinde povestiri ce surprind momente reale de viata curenta, situatii intampinate si depasite cu gratie de reprezentantele Casei Regale si multe altele. 

Comandati acum exemplarul dvs. si profitati de pretul special de lansare!
Daca iti place lucrarea In slujba coroanei, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea In slujba coroanei. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"In slujba coroanei"

10 - 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cheltuieli deductibile si nedeductibile Declaratia 101 si Impozitul pe profit. Noutati fiscale 2024 - RSonline Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x