Franta, arta de a trai bine

Franta, arta de a trai bine
Stoc disponibil
Adauga in cos
59,85 RON
Stoc disponibil
PMC: 59,85 RON
Franta, arta de a trai bine
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
-
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Franta, arta de a trai bine se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Franta, arta de a trai bine
Impresii de calatorie povestite intr-un stil absolut savuros! 


Informatii inedite, descrieri pitoresti, intamplari amuzante! Vei devora pur si simplu aceasta carte!

Cartile de calatorii au un farmec aparte. Iti permit sa "calatoresti" si tu, sa cunosti locuri si culturi noi, sa te bucuri de frumusetile acestei lumi si toate acestea intr-o scurta evadare binevenita la sfarsitul unei zile obositoare de munca. Este o evadare perfect posibila, cu o conditie insa: ca scriitorul/povestitorul sa aiba talentul de a te lua si pe tine in calatoria lui!

Cartea este despre Franta, intr-adevar, dar, repet, este o carte extraordinara, iesita din comun. Si asta pentru ca e scrisa exact asa cum trebuie scrisa o carte de calatorii. Autorul, Dan Manusaride, un publicist cu mare experienta si un povestitor innascut, reuseste aici un tur de forta, imbinand intr-un mod savuros descrieri pitoresti, date istorice (vitale pentru o cultura generala solida), aspecte inedite, dar si intamplari hazlii pline de culoare - totul intr-un dozaj excelent.

Cartea lui Dan Manusaride "curge" pur si simplu, te prinde imediat si te trezesti ca ai ajuns fara sa iti dai seama la un nou capitol, purtat pas cu pas prin intreaga Franta - din Le Havre pana in Corsica, trecand prin Paris, Rennes, Nantes, Lyon, Bordeaux, Marseille, Monaco etc. Citesti aceasta carte si capeti un sentiment incredibil ca esti si tu acolo si ca te bucuri efectiv de imensitatea bogatiilor de toate felurile pe care aceasta tara minunata le are de oferit.

Extrase din carte:

De ce bogatii lumii prefera Monaco 
«Marii afaceristi spun ca e greu sa gasesti un alt stat, in afara de Monaco, pentru a-ti tine banii feriti de Fisc si, in plus, sa te poti urca in masina si sa fii in doua-trei ore la Paris sau la Roma. Aici scapi si de cersetori, si de oamenii strazii, hoti sau talhari la drumul mare, sistemele de securitate sunt aproape perfecte, camerele de luat vederi sunt peste tot. In caz de necesitate, intregul principat poate fi inchis in numai cateva minute.»

Monte Carlo si Catedrala Iadului 
«Monte Carlo este cunoscut si isi datoreaza faima si banii cunoscutului cazinou, o fascinanta piesa a kitsch-ului lumii vechi, denumita si "Catedrala Iadului", cu referire la averile uriase pierdute la mesele de joc de aici. Pe langa salonul principal in care gasim mesele de ruleta americana si blackjack, exista si vestitele saloane private (deschise dupa ora 4 dupa-amiaza), unde nu exista reguli si limite de pariere. Salile acestea au si ele eroii lor, de pomina fiind, de exemplu, "Omul care a spart banca la Cazinoul din Monte Carlo", Charles Deville, cel care in 1891 a transformat 400 de dolari, pe care venise sa-i piarda la Monte Carlo, in 40.000 de dolari castigati la mesele de joc pe parcursul a trei zile de mare noroc si inspiratie.»

Franta, arta de a trai bine este o carte inedita de calatorii, cu informatii despre Franta adevarata, descrieri pitoresti si intamplari amuzante! 

Descopera frumusetile, povestile zbuciumate si secretele Frantei! Comanda cartea chiar acum!

Daca iti place lucrarea Franta, arta de a trai bine, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Franta, arta de a trai bine. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
26 iunie 2020 11:58
Adaugat de: luminita_mina

iubesc cartea asta. dupa ce am citit cartea asta, am rezervat si biletele de avion spre Paris.

Spune-ti parerea despre
"Franta, arta de a trai bine"

1 + 10 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Spalarea Banilor. Obligatii pentru contabili. Exemple practice Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor Pret standard399,00 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 199,50 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x