Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
-
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
-
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Aveti un teren de 100 mp?
Puteti castiga fara efort 30.000 de euro/an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI!

Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren.
Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm, mai ales daca este vorba despre plante mai rare (si implicit mai scumpe):
orhidee, crini imperiali, anthurium, violete de parma, cactusi, lavanda, bonsai.
Aceste flori traiesc in ghiveci chiar si cateva luni, nu doar cateva zile ca in cazul florilor taiate, si in toata aceasta perioada persoana careia ii sunt daruite se poate bucura de frumusetea si parfumul lor. E un argument deloc de neglijat.

Florile la ghiveci prezinta asadar un avantaj clar pentru clienti, dar si pentru intreprinzatorii care decid sa vina pe piata cu o asemenea oferta. 

Pentru a demara o afacere in acest domeniu nu aveti nevoie, in principiu, decat de un spatiu de 100 mp (pe care sa amenajati un solar) si de informatii tehnice legate de particularitatile florilor, intretinerea si protejarea lor, modalitati de valorificare a productiei, furnizorii de seminte, ghivece, pamant etc. 

Gasiti toate informatiile necesare in ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci"!

Intr-un spatiu de 100 mp incap lejer 2.000 de ghivece de flori care, la un pret de vanzare de minimum 5 euro fiecare, va aduc venituri de 10.000 de euro! Si, bineinteles, pe parcursul unui an puteti organiza mai multe cicluri de productie!

Ce informatii va ofera ghidul “Afacere la cheie cu flori in ghiveci”?
 1. Pasii de urmat pentru demararea afacerii
 2. Investitia necesara
 3. Plantele la ghiveci – particularitati
 4. Intretinere si protejare
 5. Piata de desfacere/valorificarea produselor
 6. Adrese utile: furnizori de seminte, ghivece, pamant, ingrasaminte, tratamente etc.
 7. Interviuri cu proprietarii de sere

Lucruri esentiale de stiut despre aceasta afacere
 • Cea mai mare parte din cantitatea de flori autohtone este podusa de cultivatori care detin suprafete foarte mici de teren pe care au amenajat un solar/sera (chiar si intr-o curte). Acestia vand pe cont propriu, in piete sau la targurile de martisor, dar au si clienti fideli care vin si cumpara direct.
 • Primavara, cel mai bine se vand primulele, zambilele, petuniile si muscatele. Toamna-iarna au succes crizantemele, craciunitele si florile din soiul cyclamen.
 • Florile la ghiveci produse local au atuul ca sunt mai proaspete decat cele aduse din import. Trebuie insa sa urmariti permanent tendintele pietei si sa oferiti ceea ce se cere.
 • Un solar cu o suprafata redusa, de cateva sute de metri patrati, are avantajul ca poate fi gestionat de o singura familie. In principiu, aveti nevoie de seminte, ghivece, rasaduri, pamant de flori (turba, mranita, nisip, pamant de frunze) si de instalatii care sa asigure conditii speciale de umiditate, temperatura, luminozitate.
 • Productia trebuie programata cu atentie pentru a nu ajunge nepregatiti in perioadele cu cerere mare: 1-8 martie, Paste, Craciun.
 • Foarte important este ca solarul sa fie amplasat pe un teren in apropierea oraselor mari, pentru ca doritorii de flori la ghiveci sa poata veni sa cumpere direct. In acest mod se poate forma o clientela fidela, mai ales din randul companiilor care, in general, achizitioneaza cantitati mai mari de flori (pentru a fi oferite tuturor angajatelor de 1-8 martie, de exemplu).
 • Cunostintele de specialitate sunt esentiale. Chiar nu puteti desfasura aceasta afacere fara sa stiti toate particularitatile plantelor pe care le cultivati, pasii de urmat, modalitatile de desfacere, aspectele practice ale pietei autohtone de flori. Asemenea informatii complete gasiti in ghidul practic Afacere la cheie cu flori la ghiveci. 

Ce fel de informatii gasiti in ghidul practic “Afacere la cheie cu flori in ghiveci”?
 1. Curatarea ghivecelor
 2. Pregatirea ghivecelor
 3. Sadirea plantei in ghiveci
 4. Ghivecele potrivite
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-08-26 11:01:45
Adaugat de:

am fugit nebunia din bucuresti undeva la tara, fericita ca am o curte mare, am decis sa testez o afacere. Cum mie imi plac florile, am ales sa cultiv flori in ghiveci (florile raman in viata multa vreme).


Spune-ti parerea despre
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
2 + 4 =