Detasarea transnationala a salariatilor (stick)

Detasarea transnationala a salariatilor (stick)
Stoc disponibil
Adauga in cos
168,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 168,00 RON
Evitati detasat amenzile ITM pentru incalcarea legislatiei privind detasarile transnationale!
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
Stick
ISBN:
978-606-47-0289-0
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Detasarea transnationala a salariatilor (stick) se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Evitati detasat amenzile ITM pentru incalcarea legislatiei privind detasarile transnationale! 
100.000 lei stau mai bine in buzunarul dvs. decat in al lor!

Stimate angajator, 
Legislatia care reglementeaza acum conditiile in care se desfasoara detasarea transnationala s-a modificat! Un nou cadru legal, stabileste noi elemente de verificat de catre inspectorii de munca si inspectorii fiscali. Nu sunt omise nici sanctiunile prevazute in noua lege pentru incalcarea conditiilor privind detasarea transnationala!

Lucrarea trateaza atat situatia salariatilor detasati de pe teritoriul Romaniei cat si situatia salariatilor detasati pe teritoriul Romaniei.

NOU! Ordinul 1429/2023 stabileste reguli noi privind reincadrarea diurnei: inspectoratele teritoriale de munca vor confirma, in baza documentelor prezentate de catre angajator, natura veniturilor acordate sub forma diurnelor si a prestatiilor suplimentare acordate in baza clauzei de mobilitate.

Documentele privitoare la detasare vor sta la baza confirmarii de catre inspectorii de munca a legalitatii acordarii diurnelor. De aceea trebuie acordata

In cazul in care inspectorii de munca constata neindeplinirea conditiilor privind detasarea transntionala, acestia pot aplica beneficiarului din Romania o amenda de 20.000 lei pentru fiecare persoana cu privire la care nu sunt indeplinite conditiile detasarii in Romania.

Din lucrare aflat ce obligatii si documente este necesar sa fi intocmite precum si modalitatea legala de intocmire astfel incat sa nu riscati sanctionarea contraventionala in cazul unui control ITM sau reintegrarea veniturilor salariale in cazul unui control ANAF.
- Stiti ce informatii trebuie sa comunicati salariatilor anterior detasarii transnationale?
- Stiti ce drepturile salariale trebuie sa platiti salariatilor pentru perioada in care presteaza activitate in alte state membre UE? Stiti ca aceste drepturi se majoreaza daca detasarea transnationala dureaza mai mult de 1 an?
- Stiti cum trebuie sa procedati pentru a nu risca reconsiderarea diurnei de organele fiscale? Reincadrarea diurnei conduce la plata dobanzilor si penalitatilor ce pot ajunge la surme uriase.
Stiti ca situatia conducatorilor auto nu a fost rezolvata inca la nivel de UE?
- Stiti ca in cazul conducatorilor auto depturile salariale pe durata detasarii transnationale sunt altele decat in cazul altor salariati?
- Stiti cum se taxeaza si declara veniturile salariatilor detasati?
Lucrarea pe stick Detasarea transnationala a salariatilor este unica dvs. sursa care va asigura cunoasterea in detaliu a legi nr. 16/2017 si a normelor sale de aplicare! Contine:
  • comentariile specialistilor Rentrop&Straton in legislatia si dreptul muncii, privind legea in vigoare si modul corect de transpunere in practica
  • studii de caz rezolvate, situatii reale analizate
  • solutii pentru probleme specifice
  • atentionari si recomandari privind respectarea noilor conditii privind detasarea transnationala
Lucrarea pe stick Detasarea transnationala a salariatilor aduce in vizorul celor interesati:
-> responsabili cu salarizarea
-> responsabili HR
-> contabili
-> economisti/directori economici din societatile comerciale 
Informatii legislative de actualitate, comentate de specialisti in domeniu privind:
-> detasarea salariatilor din Romania in alte state membre UE:
-> documente + studii de caz explicate in detaliu+temeiuri legale
-> documentul portabil A1
-> sanctiuni
-> drepturile lucratorilor detasati
-> detasarea salariatilor in Romania din alte state membre UE:
-> studii de caz explicate in detaliu + temeiuri legale
-> obligatiile angajatorului
-> taxe ce trebuie platite pentru veniturile salariatilor
-> obligatii ale salariatilor.

Lucrarea Detasarea transnationala a salariatilor va prezinta clar si raspicat toate aspectele de care trebuie sa aveti grija atunci cand inspectorii vin in control.
Daca iti place lucrarea Detasarea transnationala a salariatilor (stick), poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Detasarea transnationala a salariatilor (stick). Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 august 2019 16:54
Adaugat de: iolanda_popovici

Am folosit toate documentele puse la dispozitie de aceasta culegere. Tot cu aceasta lucrare am "tradus" si legea 16/2017.

( 5 / 5 )
16 mai 2019 14:15
Adaugat de: nedelcu_marian

Multumesc pentru explicatiile privind modul in care se aplica legislatia privind detasarea salariatilor, ce obligatii revin angajatorului si la ce sa fim atenti pentru a evita amenzile. Am gasit exact ce ma interesa!

Spune-ti parerea despre
"Detasarea transnationala a salariatilor (stick)"

7 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x