CD Manual de Politici Contabile pentru ONG

CD Manual de Politici Contabile pentru ONG

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
65
Anul aparitiei:
2014
ISBN:
978-606-672-448-7
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 189 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Atentie!!! Legea obliga ONG-urile sa aiba propriul Manual de Politici Contabile
Lucrare 100% editabila, adaptabila oricarui ONG!


Informatia de specializata gazduita pe CD-ul Manual dePolitici contabile pentru ONG se adreseaza in mod direct contabililor care tin contabilitatea unor ONG-uri, dar si contabililor si economistilor interesati de acest domeniu.

CD-ul Manual de Politici contabile pentru ONG este ghidul practic pentru elaborarea politicilor contabile aferente activitatii fara scop patrimonial si activitatii economice aplicabile ONG-urilor. In plus, acesta vizeaza si activitatile desfasurate in cadrul:
  • asociatiilor
  • fundatiilor
  • organizatiilor sindicale
  • patronatelor
  • cultelor religioase
  • camerelor de comert si industrie
  • partidelor politice
CD-ul Manual de Politici contabile pentru ONG acopera toate aceste nevoi ale unui ONG, creand premisele unei activitati corecte, legale si avantajoase. Varietatea de modele de politici contabile, imediat adaptabile activitatilor si profilului organizatiei fac din aceasta lucrarea una de referinta.

CD-ul Manual Politici contabile pentru ONG nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca dvs. profesionala de contabil sau economist procupat de doemniul organizatiilor non-profit. Este o bogata si valoroasa baza de date!

Comandati acum CD-ul Manual de Politici Contabile pentru ONG!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Culegere pentru invatarea limbii germane – Fise de lucru practice clasele 0-IV Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice Clasele 0-IV Pret standard384.30 RON Pret promotional325.50 RON Economisiti 58.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2014-06-23 11:26:45
Adaugat de:

Stiam ca societatile comerciale trebuie sa realizeze acest manual de politici contabile si eram chiar bucuros ca am si doua ong-uri de care ma ocup, cand am realizat ca am nevoie si pentru acestea de manual, am intrat putin in panica. La doua zile dupa, am primit oferta pentru acest cd pe e-mail si am rasuflat usurat! Bravo! aveti chiar toate informatiile specializate de care am nevoie!


Spune-ti parerea despre
CD Manual de Politici Contabile pentru ONG
10 - 1 =