Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii

Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii
Stoc disponibil
Adauga in cos
115,50 RON
Stoc disponibil
PMC: 115,50 RON
Unica lucrare practica existenta pe piata de specialitate care vizeaza modul concret de intocmire  a instructiunilor proprii SSM.
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
Stick
ISBN:
978-606-47-0466-5
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Instructiuni proprii de SSM corecte inseamna locuri de munca sigure pentru angajatii dvs. si amenzi ZERO!
Lucrarea "Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii" va:
- ajuta sa cunoasteti cerintele legislative in vigoare
- ofera informatii esentiale despre elaborarea instructiunilor proprii de SSM
- confera siguranta in luarea deciziilor legale privind elaborarea si aplicarea instructiunilor proprii
- ajuta sa aveti un set complet si perfect legal de instructiuni SSM propriiactivitatilor si posturilor de lucru din firma dvs.
- ajuta sa eliminati riscurile producerii accidentelor de munca
- economiseste timpul si energia atunci cand elaborati propriile instructiuni
fereste de amenzile ITM.

In plus, odata achizitionata lucrarea, daca vreti sa o consultati si nu aveti stick-ul la indemana, o puteti vizualiza online pe platforma RSonline - www.rsonline.ro.

"Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii" este unica lucrare practica existenta pe piata de specialitate care vizeaza modul concret de intocmire a instructiunilor proprii SSM pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand cont de particularitatile activitatilor si ale locurilor de munca aflate in responsabilitatea dvs!

Va aduce precizari privind:
- legislatia specifica pentru elaborarea instructiunilor proprii de SSM
- continutul-cadru al instructiunilor proprii pe activitati
- conditiile specifice pe care instructiunile proprii de SSM trebuie sa le indeplineasca pentru evitarea accidentelor de munca
- repercusiunile pentru incalcarea legii.
 
Amintiti-va ca legea nu este o optiune! Este o obligativitate care va revine! Aveti datoria sa o respectati, altfel sunteti bun de plata!

Evitati amenzi de pana la 8.000 de lei avand propriile dvs. instructiuni de SSM! Previn accidentele de munca, salveaza vieti, va scutesc de pierderi materiale sau chiar de inchisoare!


Ce contine lucrarea:

In cuprinsul lucrarii gasiti tot ceea ce va trebuie pentru realizarea rapida si perfect legala a acestei sarcini impuse de lege – elaborarea instructiunilor proprii SSM.

Nu uitati: este responsabilitatea dvs. sa asigurati cadrul legal de desfasurare a unei activitati sigure in firma dvs.! Nerespectarea acestuia se pedepseste cu amenzi de pana la 8.000 lei sau chiar si cu 3 ani de inchisoare daca incalcarea masurilor prevazute in lege a condus la producerea unui accident de munca grav!

In lucrare gasiti:
- Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca – legislatie, ghid de elaborare
- Cadrul legal
- Reguli si principii de elaborare a instructiunilor proprii
- Continutul-cadru al instructiunilor proprii pe activitati
- Modele de formulare pentru diverse activitati/posturi de lucru (macaragiu, zidar, ambalator manual, medic medicina muncii, prim-ajutor, sudor etc.).

Comandati acum exemplarul dvs.! Alegeti sa:
- munciti usor, rapid si perfect legal
- aveti siguranta deplina a actiunilor dvs.
- fiti ferit de sanctiunile inspectorilor ITM
- economisiti bani, timp si energie
- oferiti locuri de munca lipsite de riscuri
- evitati producerea de accidente de munca! 
Daca iti place lucrarea Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 iulie 2021 16:50
Adaugat de: ssm_psi.alfa

sunt utile, complete si sigure instructiunile prezentate pe acest cd. recomand!

Spune-ti parerea despre
"Ghid complet Instructiuni proprii de securitate a muncii"

5 + 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x