Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Stoc disponibil
Adauga in cos
103,95 RON
Stoc disponibil
PMC: 103,95 RON
Cea mai simpla afacere posibila! O puteti demara la dvs. acasa, cu o investitie de doar 100 de euro!   Exploatati incredibila piata a...
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
-
Format:
-
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Ghid practic pentru realizat felicitari de lux se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cea mai simpla afacere posibila!
O puteti demara la dvs. acasa, cu o investitie de doar 100 de euro!
 

Exploatati incredibila piata a felicitarilor!
Aceste produse, carora poate nu le-ati acordat pana acum atentia cuvenita, aduc venituri colosale si constante, an dupa an!
Puteti castiga fara efort minimum 1.000 de euro net/luna!
 

Ce este o felicitare tridimensionala?
 
Imaginati-va ca primiti o felicitare aparent obisnuita, dar care, atunci cand este deschisa, lasa sa apara o constructie miniaturala (tridimensionala) atat de frumos si de ingenios realizata incat dvs., ca privitor, scoateti involuntar o exclamatie de incantare. 

Constructia respectiva (care poate fi un bradut stilizat, o floare sau un castel, de exemplu) nu este atasata felicitarii, ci este obtinuta chiar din cartonul acesteia, prin taieturi si indoituri aplicate dupa un anumit tipar. Gratie acestor taieturi si indoituri este posibila atat aplatizarea constructiei, atunci cand felicitarea se inchide pentru a fi introdusa in plic, cat si formarea ei, atunci cand felicitarea se deschide la 90 de grade.

Din 1981, de cand au fost inventate de profesorul japonez Masahiro Chatani de la Institutul de Tehnologie din Tokyo, felicitarile tridimensionale n-au incetat niciun moment sa uimeasca lumea prin frumusetea si originalitatea lor. 

Au fost create mii de modele, au aparut specialisti ai domeniului, s-au organizat expozitii internationale si, bineinteles, s-au castigat bani. Pentru ca, asa cum e si normal, atunci cand exista un produs dupa care clientii se dau in vant, inseamna ca e rost de o afacere super-profitabila.
O afacere pe care o puteti demara si dvs., chiar acum, cu o investitie practic nesemnificativa.
 
Procesul de realizare a unei asemenea felicitari este foarte accesibil si foarte ingenios!
Intreaga tehnica de lucru este prezentata amanuntit, pas cu pas, in lucrarea cu informatii complete Ghid practic pentru realizat felicitari de lux.
Foarte pe scurt, retineti ca totul se reduce la a taia, indoi si lipi doua bucati de carton (felicitarea propriu-zisa si coperta ei), folosind un cutter, o rigla si un baton de lipici.

Din aceasta enumerare se observa ca dotarea necesara nu ridica absolut nici un fel de probleme, pentru ca toate ustensilele si materialele de care aveti nevoie le puteti cumpara din prima librarie care va iese in cale. 

Ceea ce va trebuie de fapt este putina indemanare. Si daca aceasta indemanare este dublata de un oarecare simt artistic si de creativitate, atunci inseamna ca puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila, in ciuda lipsei dvs. de experienta.

Retineti, „utilajul de lucru" sunteti dvs. insiva: inarmat cu un cutter, o rigla si un baton de lipici, si avand la dispozitie cateva zeci de coli de carton, va asezati la o masuta din apartamentul propriu si incepeti sa lucrati. 

Si remarcati faptul ca, deoarece va desfasurati activitatea la domiciliu, nu trebuie sa platiti nici un fel de chirie pentru spatiul de lucru!

 
Cat de profitabila este afacerea?

Daca sunteti o persoana cat de cat indemanatica, in scurt timp veti ajunge sa realizati chiar si 6-8 felicitari pe ora (30 pe zi, 700 pe luna), fara sa faceti absolut nici un fel de rabat de la calitate! 
Vandute cu 10 lei bucata, ele va aduc incasari de 7.000 de lei, din care, dupa scaderea tuturor cheltuielilor (productie, distributie) va ramane lejer un profit de 5.000 de lei/luna!

Este clar deci ca realizarea acestor felicitari poate deveni principala dvs. sursa de venit de acum incolo, o sursa consistenta, permanenta si 100% sigura, indiferent de conditiile economice. Sa vedem in continuare detaliile acestei afaceri de exceptie.

 
7 lucruri esentiale de retinut despre afacerea cu felicitari tridimensionale!
1. Felicitarile au o piata extraordinara
2. Vanzarile de felicitari sunt constante indiferent de conditiile economice
3. Principalul factor de succes: modelul felicitarii
4. Va puteti diversifica periodic gama de modele de felicitari
5. Cheltuielile de functionare sunt minime
6. Puteti avea in vedere si piata invitatiilor de nunta sau de botez
7. Aceasta afacere nu prezinta practic niciun risc!
 
Piata a dovedit ca pretul de vanzare al acestor felicitari poate ajunge chiar si la 20-25 de lei bucata, in conditiile in care materialele (cartonul) va costa maximum 1 leu.
Si nu uitati un avantaj esential: marfa dvs. nu este perisabila! Felicitarile nu se strica, nu au termen de garantie, nu necesita conditii speciale de depozitare – intr-un sertar de birou incap cateva sute de bucati!

Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a acestei afaceri sunt cuprinse in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux, care contine: 

* descrierea explicita, de la A la Z, a modului cum se realizeaza o felicitare tridimensionala, intregul proces fiind ilustrat cu fotografii sugestive;
* trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila;
* 20 de tipare de lucru, inclusiv tiparele felicitarilor prezentate in cadrul acestui articol. Aceasta este partea cea mai valoroasa a ghidului, intrucat daca nu aveti tipare reusite, nu aveti nici vanzari;
* adresele si ofertele complete ale principalilor furnizori de hartie si carton, plus recomandarea celor mai indicate tipuri de carton pentru felicitarile tridimensionale. Este un aspect foarte important, deoarece un carton nepotrivit ori este prea rigid, ori plesneste in zona de indoire, ori este prea subtire (in acest ultim caz felicitarea devine "moale" si se inchide stramb, fara sa mai respecte liniile de indoire);
* descrierea celor mai eficiente tehnici pentru a va vinde felicitarile.
 
Daca iti place lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 august 2022 13:59
Adaugat de: otilia_marcu

Am cumparat acest cd pentru mama mea care este pensionara, am zis sa o ajut sa isi tina mintea ocupata. Acum este cam prea ocupata, toate prietenele si cunostitele noastre comanda felicitari de la ea.

( 5 / 5 )
15 mai 2022 11:43
Adaugat de: danaionescu21

Anul acesta am reusit sa trimitem tuturor prietenilor felicitari handmade facute impreuna cu cei mici. Am gasit multe idei si informatii utile care ne-au ajutat sa ne organizam mai usor

Spune-ti parerea despre
"Ghid practic pentru realizat felicitari de lux"

5 + 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluare Nationala clasa a II-a - Comunicare in limba romana - Teste rezolvate Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x