Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
Aflati cum puteti obtine un castig substantial parcurgand ghidul practic Afacere la cheie cu flori in ghiveci! Informatii complete!
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
89
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0233-3
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Afacere la cheie cu flori in ghiveci se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Aveti un teren de 100 mp?
Puteti castiga fara efort 30.000 de euro/an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI!
 

Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren.
 
Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm, mai ales daca este vorba despre plante mai rare (si implicit mai scumpe):
orhidee, crini imperiali, anthurium, violete de parma, cactusi, lavanda, bonsai.
 
Aceste flori traiesc in ghiveci chiar si cateva luni, nu doar cateva zile ca in cazul florilor taiate, si in toata aceasta perioada persoana careia ii sunt daruite se poate bucura de frumusetea si parfumul lor. E un argument deloc de neglijat.
 

Florile la ghiveci prezinta asadar un avantaj clar pentru clienti, dar si pentru intreprinzatorii care decid sa vina pe piata cu o asemenea oferta. 
 

Pentru a demara o afacere in acest domeniu nu aveti nevoie, in principiu, decat de un spatiu de 100 mp (pe care sa amenajati un solar) si de informatii tehnice legate de particularitatile florilor, intretinerea si protejarea lor, modalitati de valorificare a productiei, furnizorii de seminte, ghivece, pamant etc. 
 

Gasiti toate informatiile necesare in ghidul practic "Afacere la cheie cu flori in ghiveci"!
 

Intr-un spatiu de 100 mp incap lejer 2.000 de ghivece de flori care, la un pret de vanzare de minimum 5 euro fiecare, va aduc venituri de 10.000 de euro! Si, bineinteles, pe parcursul unui an puteti organiza mai multe cicluri de productie!
 

Ce informatii va ofera ghidul “Afacere la cheie cu flori in ghiveci”?
1. Pasii de urmat pentru demararea afacerii
2. Investitia necesara
3. Plantele la ghiveci – particularitati
4. Intretinere si protejare
5. Piata de desfacere/valorificarea produselor
6. Adrese utile: furnizori de seminte, ghivece, pamant, ingrasaminte, tratamente etc.
7. Interviuri cu proprietarii de sere

Lucruri esentiale de stiut despre aceasta afacere
* Cea mai mare parte din cantitatea de flori autohtone este podusa de cultivatori care detin suprafete foarte mici de teren pe care au amenajat un solar/sera (chiar si intr-o curte). Acestia vand pe cont propriu, in piete sau la targurile de martisor, dar au si clienti fideli care vin si cumpara direct.

* Primavara, cel mai bine se vand primulele, zambilele, petuniile si muscatele. Toamna-iarna au succes crizantemele, craciunitele si florile din soiul cyclamen.

* Florile la ghiveci produse local au atuul ca sunt mai proaspete decat cele aduse din import. Trebuie insa sa urmariti permanent tendintele pietei si sa oferiti ceea ce se cere.

* Un solar cu o suprafata redusa, de cateva sute de metri patrati, are avantajul ca poate fi gestionat de o singura familie. In principiu, aveti nevoie de seminte, ghivece, rasaduri, pamant de flori (turba, mranita, nisip, pamant de frunze) si de instalatii care sa asigure conditii speciale de umiditate, temperatura, luminozitate.

* Productia trebuie programata cu atentie pentru a nu ajunge nepregatiti in perioadele cu cerere mare: 1-8 martie, Paste, Craciun.

* Foarte important este ca solarul sa fie amplasat pe un teren in apropierea oraselor mari, pentru ca doritorii de flori la ghiveci sa poata veni sa cumpere direct. In acest mod se poate forma o clientela fidela, mai ales din randul companiilor care, in general, achizitioneaza cantitati mai mari de flori (pentru a fi oferite tuturor angajatelor de 1-8 martie, de exemplu).

* Cunostintele de specialitate sunt esentiale. Chiar nu puteti desfasura aceasta afacere fara sa stiti toate particularitatile plantelor pe care le cultivati, pasii de urmat, modalitatile de desfacere, aspectele practice ale pietei autohtone de flori. Asemenea informatii complete gasiti in ghidul practic Afacere la cheie cu flori la ghiveci.

Ce fel de informatii gasiti in ghidul practic “Afacere la cheie cu flori in ghiveci”?
1. Curatarea ghivecelor
2. Pregatirea ghivecelor
3. Sadirea plantei in ghiveci
4. Ghivecele potrivite
 
Daca iti place lucrarea Afacere la cheie cu flori in ghiveci, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Afacere la cheie cu flori in ghiveci. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24
( 5 / 5 )
16 octombrie 2018 15:12
Adaugat de: plesa_i27

Nu castig foarte mult din vanzarea lor, insaimi merge destul de bine si asta datorita ghidului. Recomand cu mare caldura.

( 5 / 5 )
26 august 2017 11:01
Adaugat de: mioara_plopisteanu

am fugit nebunia din bucuresti undeva la tara, fericita ca am o curte mare, am decis sa testez o afacere. Cum mie imi plac florile, am ales sa cultiv flori in ghiveci (florile raman in viata multa vreme).

Spune-ti parerea despre
"Afacere la cheie cu flori in ghiveci"

3 - 2 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri E-Transport in 50 de intrebari si raspunsuri Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x