Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Subiecte definitivat invatatori - Teste rezolvate la limba romana si matematica - metodica predarii acestora
4.00 / 5

3 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
208
Format:
-
ISBN:
978-606-47-0762-8
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Subiecte definitivat invatatori - Teste rezolvate la limba si literatura romana si matematica - metodica predarii acestora in invatamantul primar

Sa dati… sau sa luati DEFINITIVATUL? Dvs. ce v-ati propus?

“Sa iau Definitivatul inseamna sa-mi implinesc visul din copilarie, acela de a deveni omul care formeaza copiii de la primii pasi in scoala” mi-a raspuns o tanara de 24 de ani care-si lua notite despre programa definitivat.

Daca vreti…
  • sa va pregatiti eficient pentru acest examen stresant
  • sa depasiti obstacolul deja prezent, numit “criza de timp”
  • sa luati cu brio Definitivatul ca invatator...
va propunem culegerea special creata de specialisti pentru pregatirea examenului de Definitivat Invatatori (proba scrisa):

Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE - Limba si Literatura romana si Matematica - Metodica predarii acestora in invatamantul primar (conform programei in vigoare)

Ce noutati aduce acum lucrarea dedicata definitivatului pentru invatatori

In continutul lucrarii gasiti:
  • 30 de SUBIECTE REZOLVATE de limba si literatura romana si de matematica  
  • 30 de SUBIECTE REZOLVATE de Metodica predarii adecvate a celor doua materii, la nivelul ciclului primar
  • 13 subiecte noi de posibile eseuri care imbogatesc gama deja existenta (exemple de rezolvari ale cerintelor impuse de programa in vigoare pentru textele epice si dramatice (acolo unde este cazul):
  • tema sau viziunea despre lume
  • caracterizarea unui personaj
  • relatia dintre 2 personaje
  • sau particularitati ale unui text.
  • O rubrica de sinteza, sugestiv intitulata “Inainte de a pleca la examen, aminteste-ti cateva lucruri importante despre opera respectiva”. Pentru maximizarea notei dvs. la examenul de definitivat! 

Culegerea de Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE - Limba si Literatura romana si Matematica - Metodica predarii acestora in invatamantul primar va pregateste pentru acest succes. Comandati acum exemplarul dvs.!

Sunt destui cei care, an de an, participa la acest examen fara a reusi sa-l promoveze. De ce? Iata cateva motive esentiale, demne de luat in seama:
  • amanarea pregatirii
  • neglijarea pregatirii
  • subestimarea dificultatii examenului
  • necunoasterea anumitor capcane.

Culegerea de teste mai sus mentionata va ajuta acum sa depasiti cu bine toate aceste obstacole si sa obtineti mult dorita titulatura! Nu mai zaboviti! Amanarea nu va ajuta la nimic, iar timpul se scurge ireversibil! Actionati in favoarea dvs.! 

Concret: cum va ajuta acest instrument sa obtineti minimum nota 8 la examenul de Definitivat Invatatori

Lucrarea contine teste REZOLVATE, mai exact:
* 15 subiecte rezolvate la limba si literatura romana plus 13 subiecte noi de posibile eseuri care imbogatesc gama deja existenta
* 15 subiecte rezolvate la matematica
* 15 subiecte rezolvate de metodica predarii limbii si literaturii romane
* 15 subiecte rezolvate de metodica predarii matematicii 


In cadrul unui test, subiectul de specialitate are o pondere de 60%, iar subiectul de metodica de 30%, 10% din punctaj fiind acordat din oficiu. 

Structura exacta a unui test:

* Subiectul I de specialitate (60 de puncte)
A. Limba si literatura romana (30 de puncte)

*In cadrul acestui subiect sunt tratate opere precum: 
- genul epic: Moara cu noroc, de Ioan Slavici; Ion, de Liviu Rebreanu; Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, de Camil Petrescu; Povestea lui Harap-Alb, de Ion Creanga; Fantana dintre plopi, de Mihail Sadoveanu; Baltagul, de Mihail Sadoveanu; Morometii, de Marin Preda; Cainele si catelul, de Grigore Alexandrescu; Musca la arat, de Alecu Donici.
- genul liric: Eu nu strivesc corola de minuni a lumii, de Lucian Blaga; Ce te legeni?…, de Mihai Eminescu; Testament, de Tudor Arghezi; Floare albastra, de Mihai Eminescu.
- genul dramatic: Iona, de Marin Sorescu; O scrisoare pierduta, de I.L.Caragiale.

B. Matematica (30 de puncte)

* Subiectul al II-lea de metodica (30 de puncte)
A. Metodica predarii Limbii si literaturii romane (15 puncte)
B. Metodica predarii matematicii (15 puncte)

* Se acorda 10 puncte din oficiu.

Cea mai sigura solutie pentru recapitularea, exersarea si fixarea notiunilor din programa examenului DEFINITIVAT INVATATORI - o gasiti in culegerea de Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE - Limba si Literatura romana si Matematica - Metodica predarii acestora in invatamantul primar! Comandati acum exemplarul dvs.! Pentru ca ceea ce va doriti sa devina realitate!?
Daca iti place lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.00 / 5
3 review-uri
5 stele (2)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24
( 4 / 5 )
31 octombrie 2022 08:04
Adaugat de: allinabanica

De foarte mare ajutor! Daca am fi gasit si fabula si schita , era perfecta!

( 5 / 5 )
08 august 2022 14:12
Adaugat de: larisa.pandele

Buna ziua, va multumesc ptr. cartea de teste invatamant primar definitivat pe care ati scos-o, mi-a fost de mare ajutor ptr. ca am reusit sa iau examenul.Va doresc multa sanatate!

( 5 / 5 )
18 iunie 2022 14:47
Adaugat de: laurat

Dupa ce am cautat pe nu stiu cate forumuri si am incercat o gramada de variante de recapitulare a materiei pentu examenul de definitivat, am gasit, in sfarsit, cel mai bun instrument de pregatire: cele 30 de teste de romana, matematica si metodica. Aur curat - explicatiile rezolvarilor!

Spune-ti parerea despre
"Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori"

3 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Pachet Cartonase distractive: First words in English 257 de cartonase distractive in limba germana Pret standard174,93 RON Pret promotional60,69 RON Economisiti 114,24 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x