Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Teste REZOLVATE la Limba si literatura romana - bacalaureat profil real si profil uman
Format:
20x26
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Culegerea de Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist va ofera 25 de modele de teste cu rezolvari (propuneri de solutii si explicatii).

Culegerea se adreseaza elevilor aflati in fata examenului de Bacalaureat, care fie:
  •  abia intra in clasa a XI-a si doresc din start o fixare definitiva a notiunilor studiate in cursul anului, in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat;
  •  sunt deja absolventi ai clasei a XI-a si doresc o recapitulare serioasa si fixarea cunostintelor inainte de aprofundarea materiei de clasa a XII-a (pentru care de asemenea avem solutii).

Noutatile aduse de cele 25 de teste de Limba romana propuse sunt:
  • rezolvari complete ale subiectelor, nu doar raspunsuri seci – favorizeaza intelegerea cerintelor si a modului corect de rezolvare pentru bareme maxime;
  •  explicatii profesioniste ce insotesc rezolvarile – cresc calitatea raspunsului dat de elev si probabilitatea obtinerii unei note bune;
  •  accent pus pe subiectul al III-lea (aspect util in special pentru elevii profilului umanist, unde sunt solicitate rezolvari mai extinse, analize si comentarii) – amplifica eficienta rezolvarii subiectului si maximizeaza nota la examen.
Conform metodologiei si programei de examen elaborate de minister, un test contine 3 subiecte:
SUBIECTUL I, notat cu 50 de puncte, contine subpunctele:
  •  A (cu 5 cerinte notate cu cate 6 puncte fiecare, care au ca suport un text la prima vedere) 
  •  B unde elevii au de scris un text argumentativ de minimum 150 cuvinte (notat cu 20 de puncte), text care incurajeaza elevul sa-si exprime ideile si punctul de vedere raportandu-se atat la fragmentul extras din textul dat, cat si la experienta personala sau culturala; nu este un text ce poate fi memorat.

SUBIECTUL al II-lea, notat cu 10 puncte, presupune un fragment de text la prima vedere pe baza caruia, in functie de cerinta, elevii au de redactat un raspuns de minimum 50 de cuvinte privind:
  •  genul epic: prezentarea perspectivei narative pe baza fragmentului suport, caracterizarea unui personaj, incadrarea in genul epic sau rolul stilistic al modurilor si timpurilor verbale;
  •  genul liric: relatia dintre ideea poetica si mijloacele artistice, incadrarea textului intr-un anumit curent literar, incadrarea in genul liric, demonstrarea ca textul respectiv este o arta poetica etc.;
  •  genul dramatic: prezentarea rolurilor indicatiilor scenice, incadrarea in genul dramatic, caracterizarea unui personaj, relatia dintre doua personaje etc.

SUBIECTUL al III-lea - proba de foc – ESEUL
  •  Notat cu 30 puncte, presupune realizarea unui eseu de minimum 400 de cuvinte despre o anumita opera literara studiata la clasa. 
Pentru cele 2 profiluri insa, cerintele difera. Daca pentru absolventii de profil real lucrurile sunt mai simple - particularitatile unei opere studiate, pentru absolventii profilului umanist cerintele si pretentiile cresc vizand: particularitatile de constructie ale unui personaj dintr-un text studiat, relatia dintre doua personaje dintr-un text studiat etc.

Demarati pregatirea pentru examenul de Bacalaureat, incepand cu primul pas: fixarea materiei de clasa a XI-a ceruta la examen! Aveti si timpul necesar pana la inceperea noului an scolar, si instrumentul care va ajuta sa munciti relaxat si eficient! Pentru note maxime la Limba romana la Bacalaureat! 
Daca iti place lucrarea Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Teste REZOLVATE de Limba si literatura romana clasa a XI-a. Pregatire pentru Bacalaureat – Profil real; Profil umanist"

8 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Pachete produse
Teste rezolvate la limba si literatura romana clasa a VIII-a Evaluarea Nationala. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a Pret standard136,50 RON Pret promotional109,20 RON Economisiti 27,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x