Portal Institutii Publice - abonament 12 luni

Portal Institutii Publice - abonament 12 luni
Stoc disponibil
Adauga in cos
2.308,95 RON
Stoc disponibil
PMC: 2.308,95 RON
Portal Institutii Publice este unicul ghid existent pe piata axat pe legislatie de profil
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Format:
online
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Actualizarea informatiei
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu produse noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Portal Institutii Publice - abonament 12 luni se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul, avantajele, beneficiile si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
* De cate ori v-ati intrebat pentru cine este valabila cea mai recenta reglementare legislativa, bugetari sau patronate?
* De cate ori v-a enervat ambiguitatea legii?
* De cate ori ati constatat lipsa precizarilor privind actiunile necesare din sectorul bugetar?


Portalinstitutiipublice.ro este unicul ghid existent pe piata de profil ce clarifica modul in care dvs., angajatii din institutiile publice, trebuie sa aplicati reglementarile legislatiei muncii, din domeniul fiscaI-contabil si al controlului financiar preventiv. Instrumentul de lucru complex si complet, axat pe legislatie de profil este comentat de catre specialisti experimentati privind punerea corecta in practica a cerintelor legii.

Sunteti doar la un click distanta de:

-> Consultanta personalizata asigurata de o echipa de 12 experti profesionisti
-> O baza de date cu peste 6.900 de intrebari si raspunsuri din domenii-cheie in activitatea firmei dvs.
-> Informatii legislative specializate 
-> Stiri de ultima ora
-> Modele de documente, informatii utile privind termenele de declarare si plata a contributiilor, legislatie specifica -> un set de instrumente ce va usureaza munca, va economisesc timpul si banii

Subscrieti acum pentru abonamentul dvs.! Abonamentul pe 12 luni va permite accesul total la cele peste 6.900 de intrebari si raspunsuri aflate acum in portal + serviciul de consultanta specializata 24 / 7 / 365.

Veti obtine:

  • Consultanta personalizata!
  • Siguranta si temei legal pentru tot ceea ce intreprindeti
  • Rapiditate in rezolvarea problemelor fara raspuns
  • Stiri de ultima ora ce va mentin la curent cu orice modificare legislativa
  • O adevarata mina de aur: cele peste 6.900 de intrebari din legislatia muncii, salarizare, asigurari sociale, resurse umane, fiscalitate, contabilitate... care si-au gasit deja raspunsul din partea specialistilor nostri.
  • Rezolvarea problemelor practice cu care va confruntati in activitatea dvs.


Adica totul pentru a munci PROFESIONIST! Usor, rapid si eficient! Dar mai ales cu costuri de consultanta MINIME!

4 argumente solide in favoarea deciziei dvs. de a utiliza Portal Institutii Publice:

1. NOU: Beneficiati de consultanta personalizata timp de 12 luni!

2. Accesul la informatia din portal se face oricand si din orice locatie! Astfel, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, pe tot parcursul abonamentului, cei 12 specialisti va stau la dispozitie.

3. Beneficiati de informatie de cea mai inalta calitate! Aceasta va este furnizata de 12 dintre cei mai buni specialisti in domeniile amintite: codul muncii, asigurari sociale, salarizare, resurse umane, fiscalitate, contabilitate. Detinatori ai unor functii importante in cadrul organismelor acreditate la nivel national si international, acestia va conduc spre rezolvarea problemelor cu care va confruntati. Va dau siguranta de care aveti nevoie in aplicarea legii si va ajuta sa evitati amenzile.

4. Economii uriase la plata consultantei.


Inscrieti-va ACUM in Portal Institutii Publice!

Daca iti place Portal Institutii Publice - abonament 12 luni, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi produsul Portal Institutii Publice - abonament 12 luni in cele mai avantajoase conditii. Este un produs ce merita investitia, oferind informatii de cea mai inalta calitate. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 noiembrie 2013 16:41
Adaugat de: ligia.mariana

Foarte interesanta alegerea dvs. de a face un portal special pentru noi, oamnenii din institutiile publice.Este foarte util si intuitiv.

Spune-ti parerea despre
"Portal Institutii Publice - abonament 12 luni"

7 + 7 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
PFA/II/IF: Taxe, Impozite, Deduceri, Contributii Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS Pret standard409,50 RON Pret promotional204,75 RON Economisiti 204,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x