Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice

Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice
Stoc disponibil
Adauga in cos
252,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 252,00 RON
Aveti gata redactat Manualul obligatoriu de politici contabile pentru institutia dvs.
4.50 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
-
ISBN:
978-606-672-865-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Acum puteti avea Manualul de politici contabile pentru institutia dvs. in doar cateva ore!


Legea Contabilitatii va obliga sa aveti si sa puteti prezenta oricand la control Manualul de politici contabile, adica un manual tiparit in care sa reuniti toate principiile, conventiile si regulile pe care le aplicati in derularea operatiunilor contabile si la intocmirea situatiilor financiare. Iar OUG 37/2011 prevede o amenda aspra, de pana la 4.000 de lei, daca nu va indepliniti aceasta obligatie.

Important: Manualul de politici contabile este un document obligatoriu pentru orice institutie publica, indiferent de tipul acesteia si de domeniul de activitate, fie ca e ordonator de credite principal, secundar sau tertiar!

Acum aveti instrumentul de lucru perfect pentru a redacta acest document complex in institutia dvs.: Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice - 100% editabil. Lucrarea este disponibila pe stick si va ofera avantaje extraordinare:
  • Lucrarea este utila oricarei institutii publice, indiferent de activitatea acesteia.
  • Manualul este elaborat de catre specialisti conform cu Reglementarile contabile aplicabile acum institutiilor publice.
  • Manualul este editabil si va ofera un material adaptabil pentru orice tip de institutie publica.
  • Cu aceasta lucrare aveti propriul dvs. manual in doar cateva ore!
  • Manualul va ajuta sa va prezentati perfect in fata organelor de control (MFP si Curtea de Conturi).
Atentie: Reglementarile aplicabile institutiilor publice difera de cele ale societatilor comerciale si sunt mult mai restrictive. Dvs., ca institutie bugetara, aveti optiuni mai putine, iar deciziile privind un anumit tratament contabil trebuie luate tinand seama de prevederi aplicabile anume institutiilor publice.

Acum aveti Manualul de politici contabile conceput special pentru institutii publice!
Este suficient sa completati modelul de manual cu datele specifice institutiei in care lucrati si sa-l personalizati in functie de activitatea proprie institutiei dvs. Totul este clar si simplu!

Din cuprinsul lucrarii:
  • Politici contabile privind activele fixe ale institutiei publice
  • Politici contabile privind stocurile institutiei publice
  • Politici contabile privind datoriile institutiei publice
  • Politici contabile privind creantele institutiei publice
  • Politici contabile privind disponibilitatile si investitiile pe termen scurt
  • Politici contabile privind cheltuielile institutiei publice
  • Politici contabile privind veniturile institutiei publice
  • Politici contabile privind fondurile europene nerambursabile
  • Politici contabile privind corectarea erorilor contabile
  • Politici contabile privind provizioanele institutiei publice
  • Politici contabile privind capitalurile institutiei publice
  • Politici contabile privind productia de bunuri si servicii
  • Documentele financiar-contabile


Retineti! Manualul de politici contabile constituie un punct major de interes pentru MFP si Curtea de Conturi. Asigurati-va ca totul este in regula! Comandati chiar acum Manualul de Politici Contabile pentru Institutii Publice - 100% editabil, lucrare disponibila pe stick (USB - 8 GB).
Daca iti place lucrarea Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.50 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
10 octombrie 2020 14:17
Adaugat de: nicoleta.popa

Este foarte important acest CD pentru timpul meu. Am toate politicile contabile intr-un singur loc, pe calculatorul meu!

( 5 / 5 )
23 august 2020 12:34
Adaugat de: tatiana.vlad

Legea 82/1991 ne-a dat peste cap rau de tot.

Spune-ti parerea despre
"Manual de Politici Contabile pentru Institutii Publice"

7 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Spalarea Banilor. Obligatii pentru contabili. Exemple practice Proceduri Obligatorii. Spalarea banilor Pret standard399,00 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 199,50 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x