Dosarul personal al salariatului

-50% Dosarul personal al salariatului
Stoc disponibil
Adauga in cos
177,45 RON  (-50%)
88,20 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 26 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 88,20 RON
Aflati din ghidul Dosarul personal al salariatului ce trebuie sa faceti pentru a nu avea niciun fel de emotii in cazul unui control!
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
332
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-0307-1
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Dosarul personal al salariatului se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Ghidul pe care vi-l propunem va ofera explicatii amanuntite despre fiecare act din dosarul personal al salariatului si – foarte important! – va furnizeaza modele gata redactate ale acestor acte, in conformitate perfecta cu prevederile legale si cu pretentiile inspectorilor ITM. Acestia nu vor avea pur si simplu de ce sa se lege!

Avantajele dvs. daca aveti acest ghid:

  • gasiti, intr-un singur loc, orice model de act/document care va este necesar
  • economisiti timp
  • aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta la virgula prevederile legale
  • evitati situatiile sensibile in cazul unui control si amenzile
  • lucrati comod
  • aveti oricand posibilitatea sa modificati, stergeti sau sa adaugati informatii

Informatia din ghid este structurata astfel:

Cap. 1. Notiuni introductive 
Cap. 2. Regulamentul intern 
Cap. 3. Angajarea in munca 
Cap. 4. Executarea CIM 
Cap. 5. Incetarea CIM 
Cap. 6. Legislatie 

Va atragem atentia asupra capitolului “Legislatie”! 

Este un capitol vital, deoarece pentru intocmirea CORECTA a actelor din dosarele salariatilor este necesar sa fiti permanent la curent cu legislatia actualizata in domeniul resurselor umane. Legislatie care, dupa cum stiti, a fost modificata consistent in ultima perioada. Astfel, au aparut proceduri, masuri si obligatii noi si, desigur, toate acestea implica intocmirea unor documente specifice ce vizeaza relatia cu angajatii dvs.

Gasiti in lucrarea noastra aceste modificari recente, impreuna cu explicatii clare privind felul in care ele afecteaza dosarele personale ale salariatilor dvs..
Capitolul in cauza face referiri vitale la:

  • Scutire de taxe pentru majorarea cu 200 de lei a salariului minim
  • Salariul minim in agricultura si industria alimentara. Noi reglementari privind declararea veniturilor
  • Actualizarea Regulamentului intern. Definitia concediului de ingrijitor si a sintagmei ”formule flexibile de munca”
  • Legea 144/2022 (re)introduce obligatia de a inregistra in ReviSal nivelul si specialitatea cursurilor absolvite
  • Dreptul salariatilor de acces la datele din ReviSal
  • Statele de salarii nu se vor mai pastra 50 de ani, ci doar 5 ani
  • Noi reguli privind salariile din constructii si din agricultura/industria alimentara
O.U.G. nr. 67/2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 494 din 18 mai 2022, Legea 144/2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 502 din 23 mai 2022, Legea nr. 195/2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 668 din 4 iulie 2022 (se aplica incepand cu data de 1 ianuarie 2023), O.G. nr. 16/2022, publicata in Monitrul Oficial nr. 716 din 15 iulie 2022, Legea nr. 247/2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 746 din 25 iulie 2022, H.G. nr. 931/2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 748 din 26 iulie 2022.

Alegeti acest instrument atat de util activitatii dvs.! Contine toate informatiile care va ajuta sa tineti o evidenta corecta a salariatilor dvs. in conformitate cu legislatia in vigoare! Usor si rapid! Comandati acum exemplarul dvs.! Peste 30 de modele de formulare va simplifica simtitor munca si va feresc de amenzile inspectorului de la ITM!
Daca iti place lucrarea Dosarul personal al salariatului, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Dosarul personal al salariatului. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
09 iulie 2021 11:53
Adaugat de: ion_gheorghe50

ma numesc Gheorghe Ion si am functia de sef serviciu resurse umane la S.C. Hidroconstructia S.A. , Sucursala Bistra Poiana Marului din Caransebes si sunt abonat prin sucursala la Consilier Codul Muncii si Consilier MRU. Intrebare : acordati discount la cei care sunt abonati la alte publicatii

( 5 / 5 )
14 martie 2021 20:47
Adaugat de: livieana2007

SINCER ACEST CD CRED CA ESTE FOARTE BUN ,DAR MULT PREA COSTISITOR PENTRU NOI.PATRONATUL IN GENERAL NU PREA ASIGURA FONDURI PENTRU PERFECTIONAREA PERSONALULUI ,PREFERA CA IN CONDITIILE RECESIUNII ACTUALE,ACESTA,SA FIE DEJA PERFECTIONAT.

Spune-ti parerea despre
"Dosarul personal al salariatului"

3 + 6 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x