Portal SSM - Abonament 12 luni

Portal SSM - Abonament 12 luni
Stoc disponibil
Adauga in cos
1.928,85 RON
Stoc disponibil
PMC: 1.928,85 RON
PortalSSM.ro - pentru a munci PROFESIONIST, usor, rapid si eficient! Dar mai ales cu costuri de consultanta MINIME!
4.50 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
online
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Actualizarea informatiei
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu produse noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Portal SSM - Abonament 12 luni se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul, avantajele, beneficiile si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

PortalSSM.ro va vine in ajutor cu:

  • Serviciul de consultanta personalizata GRATUITA, in scris, asigurata de o echipa de experti profesionisti 24/7/365. Aveti posibilitatea sa adresati pana la 30 de intrebari in cadrul abonamentului pe 12 luni.
  • Serviciul de consultanta telefonica GRATUITA, o data pe luna, marti, conform programului pe care urmeaza sa il primiti ulterior
  • O baza de date cu peste 10.000 de raspunsuri din domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.
  • Informatii legislative specializate din domeniul protectiei muncii si stiri de ultima ora.
  • Informatii utile privind sanatatea si securitatea angajatilor dvs., modalitati de a preveni un incendiu devastator ce ar putea provoca pagube uriase.
  • Newsletter electronic GRATUIT "InfoSSM", care va mentine mereu in priza si va pune la curent cu noutatile din domeniul dvs. de activitate.
  • Modele de documente editabile, gata intocmite, pentru a depasi cu brio un control al ITM:
* Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca
* Fise de evaluare a riscurilor
* Planuri de prevenire si protectie
* Tematici pentru instruirea periodica
Daca iti place Portal SSM - Abonament 12 luni, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi produsul Portal SSM - Abonament 12 luni in cele mai avantajoase conditii. Este un produs ce merita investitia, oferind informatii de cea mai inalta calitate. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.50 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
18 mai 2018 09:31
Adaugat de: otlliarizescu

Ma simt mult mai linistita de cand m-am abonat la acest portal. Informatiile sunt actualizate la zi, ai acces la explicatii profesioniste. Nu mai trebuie sa iti faci probleme, practic. Foarte multumita!

( 4 / 5 )
27 august 2013 14:18
Adaugat de: elenaradbita

nu sunt multe locuri unde pot gasi asemenea informatii de specialitate. Foarte util

Spune-ti parerea despre
"Portal SSM - Abonament 12 luni"

3 + 4 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Manual de prim ajutor si interventie in situatii de urgenta Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic Pret standard231,00 RON Pret promotional138,60 RON Economisiti 92,40 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x