Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege

-20% Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege
Stoc disponibil

Lateata Diana
Adauga in cos
199,50 RON  (-20%)
159,60 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 27 Februarie 2024 -  30 Aprilie 2024  | PMC: 159,60 RON
Nu mai trebuie sa va stresati la gandul ca veti fi prins nepregatit de un control ITM si ca nu veti sti, pe moment, de unde sa luati actul X sau Y....
Format:
Stick USB
ISBN:
978-606-47-1088-8
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Nu mai trebuie sa va stresati la gandul ca veti fi prins nepregatit de un control ITM si ca nu veti sti, pe moment, de unde sa luati actul X sau Y. Acum exista o cale foarte simpla de a avea, intr-un singur loc, TOATE documentele necesare, intocmite ca la carte si actualizate conform ultimelor modificari ale Codului muncii.

Aceste documente sunt grupate in format electronic in lucrarea pe stick Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege. Ele sunt redactate de profesionisti in domeniul juridic, iar dvs., ca utilizator, nu trebuie decat sa le completati (dureaza doar cateva minute/formular).

Astfel, gestionarea 100% corecta a intregii documentatii solicitate de catre inspectorii de munca devine, pur si simplu, floare la ureche:
  • introduceti stickul in calculator sau laptop
  • accesati meniul lucrarii
  • dati click pe formularul dorit
  • completati formularul, rapid si corect
  • printati

Gata! Ati scapat de grija! Si aveti siguranta ca formularul este impecabil!

Motivul evident pentru care aveti nevoie de aceasta lucrare!

Ati observat ca, atunci cand vin in control, inspectorii ITM va solicita un singur lucru – anume documente?

Intr-adevar, pe inspectori nu ii intereseaza prea mult explicatiile verbale, ei vor doar sa le prezentati acte, formulare, fise de post, avize etc., pe care le verifica sa fie intocmite corect si la timp. Iar lipsa acestora sau intocmirea lor incorecta le ofera un motiv concret (si perfect legal) pentru a va amenda.

Lucrarea noastra va pune la dispozitie toate aceste documente la un singur loc, intocmite ca la carte si blindate cu toate detaliile necesare, astfel incat inspectorii sa nu aiba absolut nimic de care sa se lege. 

Puteti acum sa descarcati pe calculatorul dvs. orice formular si sa-l editati, modificati, completati. Si – foarte important – veti sti in orice moment cum trebuie sa procedati datorita sfaturilor si recomandarilor expertilor din sectiunea “NOTE”.

Nu uitati! 
In fata organelor de control (sau chiar a instantelor de judecata) nu conteaza explicatiile verbale, ci doar documentele, actele, formularele - intocmite corect si la timp!

Asigurati-va ca le aveti pe toate in regula!
Comandati chiar acum lucrarea pe stick Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege!

Cele 160 de documente EDITABILE sunt grupate in 29 categorii:

1. Angajarea in munca
2. Angajarea strainilor
3. Alte contracte si acte aditionale
4. Abateri disciplinare
5. Absente nemotivate
6. Cercetare disciplinara
7. Concediere
8. Concediere colectiva
9. Concediu crestere copil
10. Concediu de odihna
11. Concediu fara plata
12. Conflicte de munca
13. Delegare – detasare
14. Evenimente deosebite
15. Demisie
16. Formare profesionala
17. Incetare CIM
18. Lichidare
19. Munca temporara
20. Negocierea colectiva
21. Preavizul
22. Reintegrare
23. Regulamentul intern
24. Stagiu de cotizare
25. Somaj tehnic
26. Suspendare CIM
27. Telemunca
28. Ucenicia
29. Vechime in munca
Daca iti place lucrarea Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege"

8 - 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x