Consilier Codul Muncii - Varianta Stick

Consilier Codul Muncii - Varianta Stick
Stoc disponibil
Adauga in cos
1.386,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 1.386,00 RON
Consilier Codul muncii va ofera accesul rapid la informatii complete si profesionale despre legislatia muncii.
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
Stick
ISSN:
2668-3725
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantie 30 de zile
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Consilier Codul Muncii - Varianta Stick se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Consilier – Codul Muncii
Cel mai util instrument pentru rezolvarea problemelor dvs.


Daca doriti sa:
  • Rezolvati mai usor problemele de serviciu
  • Luati rapid decizii corecte si avantajoase
  • Aveti singuranta aplicarii corecte a legislatiei
  • Reduceti cu cel putin 75% timpul de rezolvare a unei probleme
  • Evitati conflictele de munca folosind argumente legale

Consilier Codul Muncii contine comentarii privind legislatia muncii! Stick-ul va ajuta sa lamuriti toate aspectele neclare din lege. Sa intelegeti cum trebuie aplicat Codul Muncii ca sa nu intrati in conflict cu ITM-ul. 950 de pagini de legislatie comentata va ajuta sa cunoasteti Codul Muncii de la A (angajari) pana la Z (zile libere platite). O baza de date fara concurenta!

Stimate angajator,
Va trebui sa stiti cu exactitate:

1. Cum veti putea concedia mai usor gratie Codului Muncii?
2. Cum se stabilesc criteriile de performanta obligatorii din lege?
3. Cum se realizeaza concedierile colective conform noii legi?
4. Cum sunteti obligati sa aplicati prevederile perioadei de proba?
5. Cum modificati contractele de munca pentru a respecta noile prevederi legale?
6. Care este perioada maxima de munca stabilita de lege, chiar si pe timp de noapte?
7. Cum a fost redefinit termenul “perioada determinata”?

Da, stimate ANGAJATOR, legislatia muncii e plina de astfel de chichite si toate il protejeaza pe ANGAJAT. Ati vrea sa cunoasteti toate aceste chichite? Ati vrea sa stiti oricand si in orice situatie care este modul optim in care trebuie sa actionati?

Odata ce ati achizitionat Consilier Codul Muncii, ati devenit abonat pe 12 luni la aceasta lucrare. Calitatea de abonat va aduce urmatoarele avantaje:

  • Veti primi stick-ul cu legislatia muncii in vigoare
  • Dar la orice noua introducere a stick-ului in calculator, printr-un simplu clic cu muose-ul, continutul va fi actualizat pe loc.
  • Orice modificare aparuta de la ultima accesare a stick-ului va fi operata automat, gratie unui soft special.

Consilier Codul muncii va ofera accesul rapid la informatii complete si profesionale despre legislatia muncii. Intreg cuprinsul Consilierului Codul muncii acopera toate aspectele relatiei angajat – angajator, pana in cele mai mici amanunte. Iar daca va confruntati cu un caz atipic – e foarte simplu: apelati gratuit la serviciul de consultanta de specialitate al Consilierului Codul Muncii!

Cumparati chiar acum stick-ul Consilier Codul Muncii si deveniti experti in legislatia muncii.

Nu riscati nimic! Beneficiati de GARANTIE 30 zile!

Comandati acum Consilier Codul muncii si beneficiati de GARANTIA de 30 de zile. Daca la sfarsitul celor 30 de zile, in care ati folosit fiecare informatie, exemplu, studiu de caz, recomandare, nu sunteti multumit de continut, puteti returna Consilierul, in ambalajul original, pe adresa firmei Rentrop & Straton, Ghiseul extern 3, OP 39, sector 3, Bucuresti. Veti primi inapoi intreaga suma achitata, fara nicio intrebare suplimentara din partea noastra

Daca iti place lucrarea Consilier Codul Muncii - Varianta Stick, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Consilier Codul Muncii - Varianta Stick. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
10 octombrie 2014 15:20
Adaugat de: loredana_margescu

am implinit trei ani de cand sunt abonata la acest consilier si profit de toate beneficiile oferite. In fiecare luna am cate o situatie dificila pe care o rezolv prin intermediul consultantei personalizate. Felicitari!

( 5 / 5 )
20 august 2013 14:02
Adaugat de: zotescuv

E prima data cand recunosc: merita, domnule! Face toti banii!

Spune-ti parerea despre
"Consilier Codul Muncii - Varianta Stick"

8 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Teste de angajare, evaluare si motivare a angajatilor Hartuirea si discriminarea la locul de munca Pret standard278,25 RON Pret promotional181,65 RON Economisiti 96,60 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x