Protectie totala impotriva virusilor informatici

-50% Protectie totala impotriva virusilor informatici
Stoc disponibil
Adauga in cos
69,30 RON  (-50%)
34,65 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 27 Februarie 2024 -  26 Aprilie 2024  | PMC: 34,65 RON
Acest ghid este realizat de unul dintre cei mai buni specialisti la nivel national in materie de securitate IT!
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
Stick USB
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Protectie totala impotriva virusilor informatici se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.

Ghidul Protectie totala impotriva virusilor informatici contine proceduri, sfaturi, recomandari care pot fi puse in practica fara efort, in doar 30 de minute, si care elimina COMPLET riscul unor atacuri cibernetice! Ori de cate ori deschizi calculatorul esti in pericol.

Esti in pericol sa ramai fara bani pe card, sa ti se fure datele personale, sa fii spionat, sa pierzi accesul la fisiere importante sau pur si simplu sa ti se blocheze Windows-ul si sa nu mai poti lucra nimic. Si asta deoarece ori de cate ori deschizi calculatorul risti sa iei un virus informatic care preia controlul si transforma in realitate toate lucrurile de mai sus.

Te poti pune imediat la adapost de atacuri informatice!
Aici! Acum! Si cu un cost perfect acceptabil!

Un super-specialist IT ti-a pregatit un ghid cu masuri simple si 100% eficiente, prezentate intr-un limbaj foarte clar! Expertul Cristian Stelea iti ofera ghidul Protectie totala impotriva virusilor informatici, care iti permite sa iti folosesti relaxat calculatorul de acasa sau de la birou, fara stres si surprize urate! 

Ghidul este un ghid practic unic in materie de protectie si securitate a datelor personale din calculator/laptop/tableta/telefon mobil smart. Eficienta sa este maxima! Cu ajutorul solutiilor de aici vei afla cum sa te protejezi impotriva atacurilor cibernetice. 

Parcurgand informatiile din Protectie totala impotriva virusilor informatici vei constientiza pericolul atacurilor informatice, dar mai ales veti sti sa previi aceste atacuri sau sa le minimizezi daunele in cazul in care ele s-au produs.

Daca iti place lucrarea Protectie totala impotriva virusilor informatici, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Protectie totala impotriva virusilor informatici. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Cuprinsul lucrarii Protectie totala impotriva virusilor informatici
Capitolul 1 – Scurt istoric
 
Capitolul 2 – Notiuni introductive privind vulnerabilitatile informatice
 
Capitolul 3 – Masuri imediate impotriva atacurilor informatice 
A. Instalare update-uri sisteme de operare
B. Cum se instaleaza Bitdefender Anti-Ransomware Tool?
C. Cum se instaleaza antivirusul gratuit Avast 2020?
 
Capitolul 4 – Cum sa depistam ca suntem atacati
 
Capitolul 5 – Cum ne protejam impotriva viitoarelor amenintari cibernetice? Comportamentul utilizatorului vs masuri tehnice
A. Comportamentul utilizatorului
B. Masuri tehnice 
 
Capitolul 6 – Protectia privind scurgerile, pierderile si divulgarea de informatii cu caracter personal sau confidentiale, la birou si acasa
1. Lipsa unui angajament de confidentialitate
2. Neglijenta in modul de manipulare, stocare si pastrare a documentelor
3. Coruptie sau santaj
4. Razbunarea unor angajati nemultumiti sau fosti salariati
5. Spionajul economic (industrial)
6. Lipsa unei politici unitare privind accesul la resursele informatice ale companiei
7. Interceptarea convorbirilor si comunicatiilor
8. Interceptarea radiatiilor electro-magnetice (Tempest)
9. Patrunderea ilegala in sediile companiei, furtul de documente si informatii confidentiale
10. Pierderea sau furtul dispozitivelor mobile pe care sunt stocate informatii confidentiale (laptop-uri, tablete, telefoane mobile smart)
 
Capitolul 7 – Protejarea familiei, in special a copiilor, impotriva continutului daunator distribuit prin intermediul Internetului
A. Culegerea de date cu caracter personal vs incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale
B. Ramai anonim, dreptul la „uitare” in mediul on-line
 
Capitolul 8 – Ce ne rezerva viitorul si dependenta de tehnologie?
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
24 februarie 2021 11:22
Adaugat de: froicu.alex

Recomand acesta carte pentru cei care vor sa foloseasca cele mai bune practici pentru a lucra in mediul online si pentru prevenirea atacurilor cibernetice.

( 5 / 5 )
24 ianuarie 2021 07:49
Adaugat de: tudose.vasile

Am comandat stick-ul pentru ca lucrez foarte mult online, acum cu telemunca si am dorit sa am tin departe de orice inseamna atacuri informatice. Sunt informatii utile, usor de inteles chiar si pentru persoane care nu au avut mari tangente cu informatica pana acum si care au si o varsta mai inaintata.

Spune-ti parerea despre
"Protectie totala impotriva virusilor informatici"

6 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x