Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit

-25% Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit
Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON  (-25%)
71,40 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 27 Februarie 2024 -  31 Martie 2024  | PMC: 95,55 RON
Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha!
4.50 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
N/A
Format:
CD
ISBN:
978-606-672-753-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA!

Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha!

Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei
 
1. Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania;
2. Nu este pretentioasa – suporta foarte bine temperaturile scazute si seceta, iar bolile nu prea se lipesc de ea;
3. Butasii de lavanda rezista chiar si 15 ani, deci poti exploata aceasta cultura pe termen foarte lung;
4. Poti obtine chiar si 3 recolte intr-un an;
5. Productia o valorifici usor, in multe feluri: plante verzi, plante uscate, ulei esential, aranjamente si decoratiuni pentru diferite evenimente
6. Un singur hectar cultivat cu lavanda iti aduce un profit de minimum 8.000 de euro/an. 
7. Concurenta in domeniu este (inca) extrem de redusa.
Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi!
 
Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov. 

Ea are o profitabilitate extraordinara, putand fi valorificata in mai multe directii:
- sub forma de plante uscate, catre producatorii de ceaiuri, cosmetice sau detergenti ori in industria alimentara, la preturi de 12-15 lei/kg;
- sub forma de pungute aromatizate, buchetele/marturii pentru nunti sau decoratiuni diverse;
- sub forma de ulei esential sau apa florala, produse foarte utile in industria farmaceutica, in cosmetica, in parfumerie sau pentru aromoterapie. Un litru de ulei esential de lavanda se vinde cu 150-200 de euro, un litru de apa florala de lavanda – cu 30-35 de euro;
- sub forma de plante verzi, direct catre distileriile care obtin ulei esential, la un pret de cca 5 lei/kg.

Se poate opta pentru o singura astfel de directie de valorificare sau chiar pentru toate. Productia anuala este de cca 6.000 kg de inflorescente la hectar, ceea ce inseamna un profit anual situat intre 5.000 de euro/ha (in cazul valorificarii de plante verzi) si 15.000 de euro/ha (in cazul obtinerii de ulei esential).
 

Cea mai rentabila este, asadar, productia de ulei esential: de pe 1 hectar se pot obtine cca 100 de litri de ulei de lavanda, al carui pret, cum spuneam anterior, ajunge la 200 de euro/litru.
Daca iti place lucrarea Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
4.50 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
22 septembrie 2016 10:59
Adaugat de: raluca_caraiman09

dupa o vizita in Franta si un popas intr-un lan de lavanda, am decis ca merita sa aduc aceasta planta si pe meleagurile natale. Teoretic imi suna usor de realizat, practic nu gaseam prea multe informatii. Am gasit acest cd si am decis sa il testez, este complet! Am inceput deja cautarea terenului si discutii privind importul de butasi. Multumesc autorilor dvs.

( 4 / 5 )
13 iulie 2016 11:23
Adaugat de: cris_crisulica1

chiar nu stiam ce sa fac cu terenul de la tara, sper sa fie o investitie cu noroc.

Spune-ti parerea despre
"Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit"

10 + 10 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Achizitii si livrari intracomunitare de bunuri Achizitii de servicii din afara Romaniei. Regim fiscal-contabil Pret standard331,80 RON Pret promotional199,50 RON Economisiti 132,30 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x