Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori

Stoc disponibil
Adauga in cos
95,55 RON
Stoc disponibil
PMC: 95,55 RON
Ghidul practic pentru incepatorii in lumea criptomonedelor
Format:
Stick USB
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Lucrarea 'Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori' nu lasa nicio intrebare fara raspuns. Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii, fara nicio exagerare, expert in bitcoin si in alte monede virtuale. Este primul pas spre o investitie inspirata!

Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea 'Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori':
1. Bitcoin constituie o excelenta oportunitate de investitie
Previziuni pret Bitcoin 2024: Expertii din domeniul criptomonedelor considera ca Bitcoin va depasi valoarea maxima istorica de 69.000 dolari pana la sfarsitul anului.
Previziuni pret Bitcoin 2025-2030: Analistii preconizeaza faptul ca investitorii in criptomonede isi vor concentra atentia asupra dezvoltarii si adoptarii de blockchainuri si aplicatii alimentate de tokenuri cu utilitate si fluxuri de numerar pentru a putea ajunge la tranzactii de peste 100.000 dolari.

2. Criptomonedele reprezinta viitorul
Banii fizici vor disparea in curand, procesul e deja in plina desfasurare, dovada avantul pe care l-au luat platile cu cardul. Si acum gandeste-te ca in loc de lei pe cardul de salariu vei avea bitcoin – este cam acelasi lucru, dar cu un avantaj suplimentar major pentru tine: banii tai nu vor mai fi gestionati de o autoritate centrala (BNR) care va decide, cu de la sine putere, ce valoare au acestia.

Nu va mai exista deci o autoritate care sa porneasca tiparnita de bani ori de cate ori va dori, ca sa acopere diferite deficite, sa creeze astfel inflatie si sa iti devalorizeze tie economiile.

Aminteste-ti de criza din 2008, cand guvernul SUA a decis sa salveze bancile americane de la faliment, pompand in ele trilioane de dolari scosi din burta. Cu bitcoins, acest lucru nu va mai fi posibil, pentru ca pur si simplu nu va exista o tiparnita de bitcoins. Ca o paranteza, nu e o coincidenta ca bitcoinul a fost inventat in 2008, tocmai ca sa elimine posibilitatea aparitiei unor crize similare.

Concluzia: documenteaza-te de pe acum despre criptomonede, pentru ca in 5-10 ani ele vor sta la baza economiei globale!
Comanda acum Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori!

Daca iti place lucrarea Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori"

2 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
E-FACTURA in 50 de intrebari si raspunsuri E-Transport in 50 de intrebari si raspunsuri Pret standard420,00 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 210,00 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x