Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS

-20% Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS
Stoc disponibil

Expert contabil
Adauga in cos
210,00 RON  (-20%)
168,00 RON
Stoc disponibil
Oferta valabila intre: 18 Martie 2024 -  01 Aprilie 2024  | PMC: 168,00 RON
Ghid practic care va ofera raspunsul la absolut orice intrebare legata de Declaratia Unica.
5.00 / 5

1 review Adauga propriul review
Pagini:
63
Format:
Stick USB
Anul aparitiei:
2024
ISBN:
978-606-47-1286-8
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
NOU! A fost aprobat noul formular al Declaratiei unice in 2024!
Iata ce modificari intra in vigoare si ce greseli trebuie sa evitati

Va oferim un ghid extrem de util cu:
1. Modul corect de completare
2. Exemple concrete pentru toate tipurile de venit
3. Greseli frecvente, aspecte sensibile, recomandari

Ce greseli pot aparea la completarea acestui formular?
Si cum le evitati? V-am pregatit un ghid cu explicatii clare si complete!

Intrebari esentiale legate de Declaratia unica!
Detalii complete in ghid!
1. Cine are obligatia sa depuna Declaratia unica?
2. Cine NU trebuie sa depuna Declaratia unica?
3. Ce riscuri exista daca nu depuneti Declaratia unica? Ce proceduri de executare aplica ANAF?
4. Cand si unde trebuie depusa Declaratia unica?
5. Cazuri in care este posibila rectificarea informatiilor
6. Cum se impoziteaza drepturile de autor?
7. Cum se impoziteaza veniturile din chirii?
8. Cum se impoziteaza veniturile din tranzactionarea criptomonedelor?


Ce dificultati puteti intampina la intocmirea Declaratiei unice?
  1. Impozitarea se face de contribuabil prin autoimpunere, fata de varianta primilor ani, cand se efectua de catre organul fiscal, ceea ce poate da nastere la erori grave in completarea Declaratiei fara consultarea prezentului ghid.
  2. Intocmirea Declaratiei unice presupune efectuarea de calcule privind baze impozabile, sume datorate, date care presupun anumite cunostinte in domeniul economic. Nedeclararea corecta presupune debite suplimentare dar si dobanzi si penalitati de intarziere ce majoreaza consistent suma initiala de plata.
  3. Modalitatea de depunere a Declaratiei la organul fiscal prin mijloace electronice presupune inregistrarea prealabila a contribuabilului in spatiul privat virtual al ANAF sau detinerea de certificat digital pentru semnatura electonica, ce presupune un plus de cunostinte in domeniu.
  4. La data de 25 mai, contribuabilul va trebui sa plateasca o suma mare de bani, daca nu a efectuat plati anterioare pana la acest termen, fapt care va avea o influenta nefasta asupra cash-flow-ului.
  5. Pot aparea probleme la calculul plafoanelor de catre contribuabil, pentru incadrarea sau nu in categoria platitorilor de contributii sociale sau de contributii sociale de sanatate (echivalentul a 12 salarii minime garantate in plata).
  6. Calculul venitului net anual impozabil va trebui efectuat de contribuabil pe fiecare sursa de venit, ceea ce implica luarea in considerare a pierderilor fiscale reportate, deduceri de contributii la asigurari sociale.
  7. Persoanele care obtin venituri din salarii, pensii, chirii, dividende, drepturi de proprietate intelectuala etc. sunt eligibile pentru redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit pentru sustinerea entitatilor nonprofit.

Informatii detaliate, recomandari si studii de caz gasiti in lucrarea Declaratia unica! Comandati chiar acum!
Daca iti place lucrarea Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
1 review
5 stele (1)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)

Notice: Undefined variable: emd in /home/siters/public_html/rs.ro/inc/site.function.comments.php on line 24
( 5 / 5 )
02 februarie 2023 10:31
Adaugat de: dana.negoita

Imi este teama de greselile pe care le-as putea face la completarea declaratiei unice, de aceea am comandat lucrarea. Aveam cateva intrebari la care am primit raspuns prin intermediul informatiilor regasite in lucrare. Deja am recomandat-o mai departe si altor persoane.

Spune-ti parerea despre
"Declaratia Unica 2024. Impozit pe venit. Contributii CAS si CASS"

4 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x