Codul activitatilor independente: PFA, profesii liberale si drepturi de autor

Codul activitatilor independente: PFA, profesii liberale si drepturi de autor
14910 lei
Va ofera informatii complete despre toate aceste modificari si despre intreaga problematica a PFA-urilor, intreprinderilor individuale si...
Format:
CD
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga la favorite Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
OUG 79/2017 a adus schimbari importante ale Codului fiscal in ceea ce priveste tratamentul fiscal al veniturilor obtinute de PFA-uri si de alte categorii de persoane care desfasoara activitati independente.

Lucrarea Codul activitatilor independente: PFA, profesii liberale si drepturi de autor va ofera informatii complete despre toate aceste modificari si despre intreaga problematica a PFA-urilor, intreprinderilor individuale si intreprinderilor familiale, profesiilor liberale si drepturilor de autor. Este o lucrare ce nu trebuie sa lipseasca de pe biroul dvs.

Daca sunteti PFA/II/IF sau obtineti venituri din drepturi de autor, trebuie sa aveti acest ghid!

Conform datelor ANAF, la 30 noiembrie 2017, in Romania erau 384.823 de contribuabili inregistrati ca PFA/II/IF. O tinta importanta pentru Fisc, asadar, ca potentiala sursa de venituri pentru bugetul de stat, mai ales ca cei mai multi dintre acesti contribuabili nu au o pregatire fiscal-contabila si pot fi usor victime ale unor abuzuri din partea inspectorilor.

Daca faceti si dvs. parte din randul acestor contribuabili sau daca intentionati sa va infiintati un PFA, lucrarea Codul activitatilor independente: PFA, profesii liberale si drepturi de autor va ajuta sa mergeti prin labirintul fiscalitatii 2018, fara nici cea mai mica posibilitate de a gresi. 

Atentie! Chiar daca ati realizat in 2017 venituri din activitati independente in calitate de PFA, profesie liberala sau din drepturi de autor, Codul activitatilor independente va va fi util! Veti afla toate detaliile privind modul de stabilire al CAS si CASS in 2018.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Nici un review adaugat. Fii primul care adauga un comentariu ...

Spune-ti parerea despre
"Codul activitatilor independente: PFA, profesii liberale si drepturi de autor"

1 + 9 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1.06470 lei Pret promotional69300 lei Economisiti 37170 lei
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Codul Fiscal 2018: 11 modificari majore