Subiecte Definitivat - Teste rezolvate de Limba si Literatura Romana

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Instrumentul indispensabil pentru reusita la examenul de definitivare (proba scrisa)
4.20 / 5

4 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
256
Format:
tiparit
ISBN:
978-606-47-0764-2
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Subiecte Definitivat - Teste rezolvate de Limba si Literatura Romana se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Cum sa obtii o reusita sigura la examenul de Definitivat 

Culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 15 teste cu urmatoarele avantaje:
* rezolvarile integrale ale testelor la partea de literatura si limbra romana, oferite de catre profesori experimentati;
* explicatiile complete si amanuntite ale solutiilor oferite;
* numeroasele exemple extrem de utile aprofundarii materiei;
* comentariile si argumentarile care ajuta candidatul sa inteleaga si sa rezolve singur subiecte similare.

Evident, culegerea de Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de definitivare se adreseaza acelui segment de cadre didactice aflate acum in pozitia de a sustine examenul de Definitivat.

Sunt vizati cei care indeplinesc conditiile de participare la acest examen, potrivit metodologiei de examen. Definitivatul este o etapa obligatorie in perspectiva obtinerii gradelor didactice II si I. 

100% Reusita! Si la Specialitate, si la Metodica!

Asa cum stii, structura subiectelor prezente pe foaia de examen este foarte clar definita si evaluata. Astfel:
Structura exacta a unui test contine:
  • Subiectul I are o parte de literatura notata cu 30 de puncte pentru realizarea unui eseu de minimum 600 de cuvinte in care sa se regaseasca interpretarea pentru textul ales. Autorii si operele tratate in aceasta lucrare sunt: Mihai Eminescu („Floare Albastra” si „Luceafarul”), Ioan Slavici („Moara cu noroc” si „Mara”), Mircea Eliade („Pe strada Mantuleasa” si „La tiganci”), Ion Luca Caragiale („La hanul lui Manjoala” si „La conac”), Marin Preda („Cel mai iubit dintre pamanteni” si „Morometii”), Ion Creanga („Povestea lui Harap-Alb” si „Povestea lui Stan Patitul”), Vasile Voiculescu („Pescarul Amin” si „Lostrita”), Marin Sorescu („Iona” si „Paracliserul”), Camil Petrescu („Patul lui Procust” si „Ultima noapte de dragoste, întaia noapte de razboi”), Mircea Eliade („Pe strada Mantuleasa” si „La tiganci”), Mircea Cartarescu („Levantul” si „Georgica a IV-a”), George Bacovia („Plumb” si „Lacustra”), Lucian Blaga („Eu nu strivesc corola de minuni a lumii” si „Lumina”), Liviu Rebreanu („ Ion” si „Padurea spanzuratilor”), George Calinescu („Enigma Otiliei” si „Cartea nuntii”).
  •  Subiectul al II-lea, format din subpunctele A (1 exercitiu) si B (10 exercitii), verifica notiunile de gramatica. Acest subiect este notat cu 30 de puncte. 
  •  Subiectul al III-lea este construit din doua subpuncte (A si B) si este notat cu 30 de puncte. Cele doua subpuncte sunt in stransa legatura. In baza alegerii facute (una dintre cele doua secvente) se realizeaza cele 2 cerinte de la punctul B. Regasim aici detalierea unor secvente atat intalnite in programa de gimnaziu, cat si in cea de liceu, ca de exemplu:
    - Utilizarea corecta si adecvata a limbii romane in receptarea si in producerea mesajelor in diferite situatii de comunicare 
    - Folosirea instrumentelor de analiza tematica, structurala si stilistica in receptarea diferitelor texte literare si nonliterare 
    - Argumentarea orala sau in scris a unor opinii in diverse situatii de comunicare 
    - Comprehensiunea si interpretarea textelor 
    - Receptarea textului scris de diverse tipuri 
    - Punerea in context a textului studiat, prin raportare la epoca sau la curente culturale/literare.
Convinge-te personal de eficienta lucrarii in dobandirea competentelor necesare pentru reusita la examenul de Definitivat!
Daca iti place lucrarea Subiecte Definitivat - Teste rezolvate de Limba si Literatura Romana, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Subiecte Definitivat - Teste rezolvate de Limba si Literatura Romana. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.20 / 5
4 review-uri
5 stele (4)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
21 noiembrie 2022 14:28
Adaugat de: emma.alexandra92

O carte pentru examenul de definitivat educatori nu scoateti ?

Buna ziua, Va multumim pentru interesul acordat lucrarilor Rentrop & Straton. Avem in vedere realizarea unei astfel de culegeri cu modele de teste. Va rugam sa ne urmariti in continuare pe www.rs.ro. O zi buna!

( 5 / 5 )
20 iunie 2022 17:27
Adaugat de: vladm

Buna si venita la timp! Da! Inca mai am timp sa o parcurg! Excelenta pentru recapitulare! Mi-as fi dorit una si de matematica! Nu scoateti?

( 5 / 5 )
06 ianuarie 2022 14:20
Adaugat de: rs_raspunsuri

Doamna Grad Ancuta, va multumim pentru interesul pe care il acordati lucrarilor noastre! Din pacate lucrarea vizata se adreseaza doar profesorilor din invatamantul preuniversitar. Din fericire avem in plan lansarea unei lucrari ce va contine atat teste de limba romana, cat si de matematica pentru cadrele didactice din invatamantul primar.

( 5 / 5 )
04 ianuarie 2022 17:16
Adaugat de: grad.ancuta

buna ziua , imi spuneti va rog este buna cartea cu teste si pentru invatatorii care se pregatesc pentru definitivat! Va multumesc , astept raspuns!

Spune-ti parerea despre
"Subiecte Definitivat - Teste rezolvate de Limba si Literatura Romana"

4 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
MATEMATICA - Exercitii si probleme clasa a IV-a - Recapitulare pentru Evaluarea Nationala Matematica distractiva pentru clasele a III-a si a IV-a Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x