Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a

Stoc disponibil
Adauga in cos
68,25 RON
Stoc disponibil
PMC: 68,25 RON
Solutia verificata pentru pregatirea eficienta a examenului de limba romana din finalul clasei a VI-a
4.50 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Pagini:
116
Format:
Carte
ISBN:
978-606-47-0366-8
Editura:
RENTROP&STRATON
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Important pentru profesori!
Produsele noastre pot fi achizitionate folosind (si) Cardul cu prima de Cariera Didactica!
Rentrop&Straton este pe lista de afiliati Pluxee.
Alegeti produsul, completati formularul de comanda si in pagina de plata folositi optiunea Card credit sau Debit
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Pregatirea care asigura copilului tau succesul la Evaluarea de clasa a VI-a - Limba si comunicare - limba engleza!

Stimate parinte,

Va propunem, pentru pregatirea eficienta a examenului de limba romana din finalul clasei a VI-a, o solutie verificata: Culegerea de teste rezolvate pentru limba romana si comunicare - limba engleza cls. a VI-a.

Lucrarea contine 170 de exercitii similare probei de examen, insotite de rezolvari si explicatii. Astfel, copilul dvs. se poate pregati chiar si singur pentru examenul din vara! 

Realizata de un colectiv de profesori de limba romana si limba engleza, lucrarea ii ofera copilului posibilitatea sa exerseze si sa recapituleze cunostintele dobandite la clasa. Il ajuta sa fixeze deprinderi utile pentru intelegerea si rezolvarea rapida si usoara a cerintelor exercitiilor, atat in limba romana, cat si in engleza. 

Testele sunt concepute dupa NOUA programa scolara in vigoare pentru disciplinele:
* Limba si literatura romana
* Limba engleza (prima limba straina studiata inca din primul an de scoala).

Exercitiile respecta formatul testelor practicate in cadrul evaluarii propriu-zise. In felul acesta elevii sunt antrenati sa rezolve teste similare celor date la examen, sa gaseasca rapid solutii si sa se incadreze in timpul alocat probei.

Calibrarea exercitiilor din culegere pe modelul celor de la examen, temporizarea rezolvarii exact in intervalul de lucru afectat examenului transforma fiecare test intr-o repetitie benefica a examenului.

De ce ar trebui copilul dvs. sa se antreneze pentru evaluare folosind aceasta lucrare? 

Avantaje:
  • lucrarea permite “anternamentul” in perfecta concordanta cu programa scolara in vigoare;
  • pregatirea simultana, sistematizata, la ambele materii – romana si engleza;
  • intelegerea schemelor de rezolvare a subiectelor oferite de profesorii autori;
  • eliminarea factorilor de stres care impiedica pregatirea corecta – lipsa de timp, concentrare, stres;
  • fixarea notiunilor studiate, recapitularea materiei, acoperirea lacunelor, cresterea performantelor. 

Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs.: admiterea la liceu. Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase, pe care ulterior se poate construi o cultura solida si, de ce nu, cariera mult visata. E cazul deci, sa-i acordati atentia cuvenita!
Daca iti place lucrarea Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!
4.50 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 4 / 5 )
29 septembrie 2021 13:21
Adaugat de: ramona.lenuta

am luat culegerea pentru nepotul meu anul trecut, a fost foarte utila.

( 5 / 5 )
15 mai 2021 15:42
Adaugat de: bogdan1993

Recomand acest material. Este foarte bun pentru o pregatire extra fata de ce se preda la scoala, mai ales in privinta pregatirii examenului de la sfarsit de an

Spune-ti parerea despre
"Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a"

3 + 8 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Evaluare Nationala clasa a II-a - Comunicare in limba romana - Teste rezolvate Teste de Evaluare Nationala clasa a II-a - Matematica Pret standard115,50 RON Pret promotional92,40 RON Economisiti 23,10 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x