Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!

Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!
Stoc disponibil
Adauga in cos
124,95 RON
Stoc disponibil
PMC: 124,95 RON
Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!
3.33 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
-
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023! se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
In lucrarea propusa gasesti:
  • toate informatiile necesare cunoasterii legislatiei in vigoare
  • explicatii pentru implementare corecta si evitarea conflictelor cu inspectorii ANAF
  • suport pentru alegeri corecte in vederea optimizarii cheltuielilor fiscale viitoare.
Incepand cu ianuarie 2023, conditiile care permit functionarea in regim de microintreprindere cu impozit de doar 1% sunt din ce in ce mai aspre si mai greu de atins!
  • Tot mai multe firme vor deveni platitoare de impozit pe profit (cele cu venituri din consultanta au cel mai mult de suferit, vor plati un impozit de 16% dupa scaderea cheltuielilor - care, in general, la firmele de consultanta sunt mici)
  • Impozitul pe dividende creste de la 5% la 8%
  • Contributia la sanatate creste si ea pentru dividende (in functie de 3 plafoane)
Ia masuri adecvate din timp! Specialistii nostri te consiliaza acum in orice problema cu care te confrunti! Te ajuta sa faci fata tuturor cerintelor impuse de legislatia in vigoare acum si de la 1 ianuarie 2023 pentru microintreprinderi prin:
  • cunoasterea perfecta si amanuntita a noii legislatii in vigoare
  • alegerea celei mai avantajopse forme de organizare pentru afacerea ta, pentru sarcini fiscale LEGALE minime si profit maxim
  • inregistrari fiscal-contabile corecte
  • cunoasterea unor „portite legislative” si oportunitati de plata pe minim a obligatiilor fiscal-contabile specifice
  • aplicarea corecta a legii pentru evitarea greselilor de interpretare a legii sau a erorilor in registrele tale contabile
  • cunoasterea a ceea ce ANAF-ul controleaza cu predilectie, pregatirea perfecta a controalelor pentru evitarea amenzilor/ reincadrarilor in alte categorii de impozite/ platilor suplimentare.
  • notification_importantComanda acum exemplarul tau din Contabilitatea microintreprinderilor! Pentru alegeri corecte si sigure privind viitorul afacerii tale!
Data fiind avalansa de intrebari privind oportunitatea alegerii unei anumite forme de organizare a afacerilor in detrimentul altora, pentru profit maxim in conditiile unor sarcini fiscale crescuite peste noapte, am cerut sprijinul specialistilor.

Lucrarea contine un intreg capitol dedicat alegerii dintre microintreprindere si PFA. Afli care varianta este mai avantajoasa si in ce context.

Beneficiezi de:
  • analize
  • comparatii, simulari de calcule privind functionarea ca micro ori PFA, impozite calculate a se plati in functie de veniturile estimate a se realiza
  • tabele editabile, cu formule predefinite, pentru diferite variante de calcul in vederea alegerii celei mai avantajoase financiar
  • exemple care iti largesc aria de cunoastere si te ajuta sa iei decizii corecte, avantajoase.
  • argumente legale, puncte tari si puncte slabe care justifica/sustin alegrile.
Lucrarea pe stick Contabilitatea microintreprinderilor inseamna pentru tine acum:
  • cunoasterea si intelegerea exacta a cerintelor legislative in vigoare
  • aplicarea corecta a acesteia pentru evitarea repercusiunilor
  • luarea unor masuri inca de acum, pentru optimizarea costurilor fiscale din 2023, data fiind cresterea exploziva a impozitelor
  • alegeri constiente, bazate pe argumente legale privind forma de organizare
  • usurinta in rezolvarea problemelor contabile specifice
  • solutii verificate pentru situatiile critice cu care te poti confrunta
  • protectie impotriva pierderilor financiare
  • profit maxim in timpuri dificile economic
  • economie de timp, energie si bani.
Daca iti place lucrarea Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
3.33 / 5
2 review-uri
5 stele (1)
4 stele (1)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
29 noiembrie 2022 12:00
Adaugat de: madalina_logitrans

Am trei microintreprinderi pentrucare tin contabilitatea, este dificil sa tii pasul cu toate noutatile legislative.Noroc ca gasim ajutor la dvs.

( 4 / 5 )
28 septembrie 2022 16:27
Adaugat de: iuliana_dasca

eu imi tin singura contabilitatea si pot sa va spun ca acest cd este singurul meu ajutor. recomand lucrarea!

Spune-ti parerea despre
"Microintreprindere sau PFA? Maximizeaza-ti profitul in 2023!"

5 - 3 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Cartea Verde a TVA Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024 (varianta tiparita) Pret standard397,95 RON Pret promotional278,25 RON Economisiti 119,70 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x