Ultimele modificari legislative in materie de TVA si Impozit pe profit

Ultimele modificari legislative in materie de TVA si Impozit pe profit
Stoc disponibil
399,00 RON  (-35%)
259,35 RON
Oferta valabila intre: 01 Iulie 2024 -  31 Iulie 2024
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga pachetul in wishlist Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Livrare gratuita
Informatie de specialitate
Doua lucrari de specialitate care te vor indrepta spre o cariera de succes!
1. Cartea Verde a Impozitului pe Profit
2. Cartea Verde a TVA 2024
Comanda acum cele doua lucrari si beneficiezi de 35% REDUCERE! In plus, transportul este GRATUIT!

Aceste doua lucrari sunt considerate de specialisti cele mai bune surse de informatii in contextul legislativ actual. Si asta, deoarece ele ofera solutii complete si actualizate pentru absolut toate situatiile neclare.
  • Cartea Verde a TVA - Lucrarea te ajuta sa afli practic instantaneu ce obligatii fiscale ai in materie de TVA, in situatia particulara cu care te confrunti. Informatia e atat de bine sistematizata incat timpul alocat pentru luarea unei decizii in solutionarea problemei este minim.
Important! Cartea Verde a TVA acopera absolut orice operatiune din sfera de aplicare a TVA si, foarte important, ofera intotdeauna informatie actualizata.
Care sunt cele mai mari dificultati cu care se confrunta contabilii?
Conform intrebarilor primite pe adresa serviciului de consultanta Rentrop & Straton, cele mai mari probleme apar la:
  1. Stabilirea locului prestarii sau livrarii, cand este operatiunea impozabila sau nu in Romania.
  2. Foarte des se face o confuzie intre operatiunea neimpozabila si operatiunea scutita. Tratamentul declarativ este diferit pentru cele 2 categorii.
  3. Ajustarile de TVA: ce operatiuni sunt scutite cu drept de deducere sau fara drept de deducere (in Codul fiscal, aceste informatii sunt voalate).
  4. Ajustari TVA la creante clienti – un alt fel de ajustari.
  5. Cota de TVA redusa pentru panourile fotovoltaice si nu numai.
Cartea Verde a TVA ofera solutii impecabile (si) pentru problemele de mai sus. Este un instrument care explica pe scurt, clar si complet regimul TVA pentru toate tipurile de operatiuni, un instrument cu ajutorul caruia eviti diferentele de plata rezultate din TVA, penalitatile, dobanzile, amenzile sau chiar raspunderea penala.
  • Cartea Verde a Impozitului pe Profit va ofera informatii profesioniste, in perfecta conformitate cu prevederile recente ale Legii nr. 296/2023 si OUG nr. 115/2023! Lucrarea abunda in exemple de calcul al impozitului pe profit pentru cele mai frecvente situatii, modele de declaratii, explicatii privind trecerea de la micro la impozit pe profit, sfaturi de la experti pentru a beneficia de toate scutirile si oportunitatile pe care vi le permite legea. Sunt analizate si limpezite in detaliu inclusiv modificarile aduse de Legea nr. 296/2023, anume introducerea unor impozite noi incepand cu 1 ianuarie 2024, respectiv modificarile aduse de OUG nr. 115/2023.
Achizitioneaza pachetul format din Cartea Verde a Impozitului pe Profit si Cartea Verde a TVA la pretul de 247 de lei + 5% TVA, redus cu 35% de la 380 de lei + 5% TVA!
Pachete produse
Top 25 documente editabile pentru implementarea GDPR Cum sa evitati amenzile GDPR. Explicatii si comentarii Pret standard357,00 RON Pret promotional124,95 RON Economisiti 232,05 RON
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x