SGR si completare Declaratia 406: solutii oferite de experti

SGR si completare Declaratia 406: solutii oferite de experti
Stoc disponibil
409,50 RON  (-60%)
163,80 RON
Oferta valabila intre: 08 Iulie 2024 -  06 August 2024
Limba:
Romana
TVA:
5%
Adauga pachetul in wishlist Ajutor Print
+4021 209.45.12
Garantia returnarii produselor
Livrare gratuita
Informatie de specialitate
Legislatia romaneasca nu prevede un tratament fiscal specific aplicabil garantiei SGR. Si de aici neclaritatile in ceea ce priveste inregistrarea in contabilitate, evidentierea in declaratia SAF-T, precum si interactiunea cu standardul de facturare electronica.

Dar lucrarile:
  • Sistemul Garantie-Returnare. Obligatii fiscal-contabile
  • Declaratia 406 SAF-T. Cazuri practice
elimina o multime de neclaritati.

Lucrarea "SGR. Sistemul Garantie-Returnare. Obligatii fiscal-contabile" contine legislatia specifica, dar si o colectie de spete rezolvate, care trateaza situatii problematice privind tratamentul fiscal al garantiei pentru ambalajele de bauturi.
Aflati cu ce situatii se confrunta contabilii odata cu intrarea in functiune a SGR si care sunt solutiile optime!

Sectiunea foarte bogata de spete rezolvate este axate pe problemele specifice care apar la efectuarea inregistrarilor in contabilitate.
Mai jos regasiti cateva exemple de intrebari:
  1. In cazul in care produsul se consuma in incinta spatiului de desfaurare a activitatii (cafenea) si recipientul ramane la locatie, mai trebuie sa evidentiem separat pretul acestuia pe bonul fiscal? Il achita consumatorul si ulterior trebuie sa ii dam banii inapoi?
  2. In sistemul SGR, este obligatoriu ca pe documentul de restituire a garantiei sa fie mentionate numele si prenumele clientului, inclusiv semnatura acestuia?
  3. Suntem o societate de distributie ce achizitioneaza produse in ambalaje SGR de la diversi furnizori si le vinde ulterior catre diversi clienti (magazine tip retail). Care este monografia contabila pentru garantie in cele doua situatii? Cum se inchide soldul contului de garantie?
Toate aceste intrebari primesc raspunsuri clare si detaliate in lucrarea SGR - Sistemul Garantie-Returnare. Obligatii fiscal-contabile.

Lucrarea "Declaratia 406 SAF-T. Cazuri practice" va prezinta 55 de situatii dificile intalnite frecvent de contribuabili in momentul raportarii SAF-T, insotite de raspunsuri clare, complete, excelent argumentate de specialisti.
Exemple de spete solutionate in lucrare
  1. Pentru comertul online, persoanele fizice nerezidente in Romania se raporteaza in SAF-T?
  2. In declaratia 406 (SAF-T) se declara si avansurile de la clienti si furnizori (facturi de avans, facturi proforme)?
  3. O societate comerciala presteaza servicii de transport intern si international de marfa si nu utilizeaza IFRS-urile. Cum se coreleaza conturile contabile folosite de societate cu planul de conturi agreat de ANAF pentru declaratia SAF-T?
Aceasta lucrare rezolva probleme presante, deoarece nu este deloc simplu sa intelegeti noul mecanism SAF-T. Capcanele sunt nenumarate si este extrem de costisitor sa le descoperiti pe cont propriu, pe parcurs.

Comandati acum cele doua lucrari care va ofera toate informatiile necesare despre SGR si modul corect de completare al Declaratiei 406.
Pachete produse
Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet. 17 tipuri de concedii. Regim juridic si fiscal Pret standard351,75 RON Pret promotional210,00 RON Economisiti 141,75 RON
Adauga pachetul in wishlist
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x