Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator

Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator
Stoc disponibil
Adauga in cos
63,00 RON
Stoc disponibil
PMC: 63,00 RON
Cartea
5.00 / 5

2 review-uri Adauga propriul review
Format:
carte + DVD
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Garantia returnarii produselor
Informatie de specialitate
Achizitiile devin mai simple pe www.rs.ro, de unde poti cumpara mereu lucrari noi la cele mai bune preturi, rapid si usor. Produsul Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator se bucura de un succes deosebit in randul clientilor nostri, continand informatiile importante cautate de tot mai multe persoane. Daca vrei sa stii mai multe detalii, poti citi scurta prezentare de mai jos, doar cat sa-ti satisfaca curiozitatea. Gasesti toate precizarile: continutul si sumarul, ofertele promotionale, formatul fizic si alte informatii utile. Un astfel de produs va fi cu siguranta un atu important pentru tine sau pentru cei dragi tie.
Impresioneaza-ti membrii familiei si prietenii cu niste mancaruri pur si simplu DELICIOASE, gatite de mana ta!

Cartea "Calatorii culinare" iti prezinta 101 de retete secrete ale unor mancaruri savuroase, perfect accesibile oricarui bucatar amator!

101 mancaruri cum nu ai mancat in viata ta!
Singura reactie posibila dupa ce le vei degusta: “Vreau neaparat reteta!”

Sunt sigur ca ti s-a intamplat si tie macar o data sa iei masa undeva – in oras, la un restaurant sau in vizita la niste prieteni – si sa descoperi acolo un fel de mancare pur si simplu DELICIOS! Mirosul extrem de imbietor, nerabdarea cu care ai apucat tacamurile si, mai ales, prima imbucatura, care te-a facut sa exclami instantaneu: “Uau!”.

Cine sunt autorii celor 101 de retete?

Mihai si Dan sunt doi oameni obisnuiti – unul inginer electronist, celalalt publicist – care au descoperit cu ani in urma ca impartasesc aceeasi pasiune pentru mancaruri bune si pentru gatit.

Mihai nu este bucatar. Este un om ca mine si ca tine, indragostit insa de arta culinara si care a invatat sa gateasca informandu-se permanent, exersand asiduu si furand meserie de la toti bucatarii priceputi pe care i-a cunoscut (cu precadere in calatoriile lui in strainatate). A ramas fidel profesiei sale de electronist si, din cand in cand, isi face timp pentru a-si desfata familia si prietenii cu mancaruri alese.

Iar Dan este prietenul lui, tovarasul de calatorii si “omul cu cuvintele”, cel care se pricepe de minune sa te faca sa-ti ploua in gura doar descriindu-ti un fel de mancare si modul in care acesta trebuie servit si savurat.

Impreuna formeaza o echipa extraordinara. O echipa pe care am reusit sa o conving sa se implice in realizarea unei carti de bucate care sa pastreze si, de ce nu, sa transmita generatiilor viitoare multitudinea de retete, trucuri si secrete pe care cei doi le-au descoperit urmandu-si pasiunea.

Asa a aparut cartea Calatorii culinare, scrisa de doi bucatari amatori pentru alti bucatari amatori. Contine 101 de retete de top redactate intr-un stil limpede si savuros de Dan si este insotita de un DVD care il arata pe “maestrul” Mihai in bucatarie, in timp ce transforma aceste retete in adevarate delicii.

Lucreaza cot la cot cu Mihai si invata toate secretele unor mancaruri delicioase!

Cele 101 de retete pe care autorii ti le ofera in cartea Calatorii culinare sunt ale unor mancaruri cum nu ai mancat in viata ta si care iti vor arata ce inseamna, la propriu, sa te lingi pe degete. DVD-ul te poarta prin tari cu o veche traditie gastronomica. Sunt retete culese din zona bazinului mediteranean, care iti permit sa iei contact cu mancarurile cu specific national din Franta, Italia, Portugalia, Spania, Grecia sau Turcia.

Noi le-am incercat pe toate 101 si iti garantam ca mancarurile sunt incredibile!
O data ce vei gusta primele mancaruri propuse de Mihai si Dan, te asigur ca vei recomanda cartea Calatorii culinare tuturor prietenilor tai. Sau poate, de ce nu, le-o vei face acestora cadou. (E un super-cadou!)
Daca iti place lucrarea Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator, poti gasi mai multe produse pe aceasta tema in libraria online rs.ro. Rentrop & Straton are grija sa selecteze cele mai bune produse, bazandu-se atat pe comentariile criticilor, cat si pe parerile cititorilor ca tine. De aceea, am decis sa iti oferim sansa sa cumperi online din orice oras in care te afli lucrarea Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator. Este o lucrare ce merita investitia, oferind informatii de interes. Dispunem de o gama diversa de produse in libraria noastra online, a carei marime depaseste numarul de produse specializate din multe alte librarii. Apreciem pasiunea ta, de aceea investim ca sa gasesti intotdeauna ce cauti pe rs.ro!

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.
5.00 / 5
2 review-uri
5 stele (2)
4 stele (0)
3 stele (0)
2 stele (0)
1 stea (0)
( 5 / 5 )
18 aprilie 2018 09:37
Adaugat de: otlliarizescu

Foarte interesanta si practica lucrarea! Chiar am descoperit multe retete noi si le-am incercat, au fost foarte apreciate. Este bine sa stii cum sa combini preparatele, chiar utila cartea.

( 5 / 5 )
18 aprilie 2014 04:33
Adaugat de: vasimarin

De ce nu va ganditi sa scoateti mai multe lucrari pe aceasta tema? Este o bucurie sa ai in colectie o asemenea realizare, mai ales ca retetele functioneaza perfect:)Felicitari! Asteptam continuarea!

Spune-ti parerea despre
"Calatorii culinare. 101 de retete secrete accesibile oricarui bucatar amator"

9 - 5 = Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspunzi corect la intrebare!
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.

Istoricul tau de navigare

Pachete produse
Ce NU vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale Controale fiscale pe TVA. Rambursare, documente justificative, exemple practice Pret standard307,65 RON Pret promotional184,80 RON Economisiti 122,85 RON
Adauga pachetul in wishlist
Comanda telefonica
Vreti sa comandati prin telefon?
Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12
(luni - vineri, intre 08:30-17:00)
Iti oferim GRATUIT raportul special Teste Rezolvate pentru Evaluarea Nationala Clasa a II-a, Clasa a IV-a, Clasa a VI-a si (mai ales) Clasa a VIII-a
x