Taxe si Impozite Actual. Noutati legislative si studii de caz

Taxe si Impozite Actual. Noutati legislative si studii de caz

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
12
Format:
tiparit
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
-
Editura:
RS
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 624.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-45

Descriere

Atuul publicatiei? Ofera informatie 
RELEVANTA si 100% NECESARA!

Publicatia Taxe si Impozite Actual este gandita pentru oamenii care isi doresc sa se informeze cu efort minim.
Din acest motiv, in editiile sale ea ofera doar acele noutati, comentarii, studii de caz si exemple practice care conteaza cu adevarat si care te ajuta sa ramai permanent un profesionist bine ancorat in realitatea fiscal-contabila.

1. Format tiparit, 12 pagini, aparitie bilunara, structura extrem de usor de parcurs, gandita pentru oamenii care doresc sa se informeze cu efort minim

2. Contine:
a) noutati legislative relevante (care conteaza cu adevarat pentru activitatea dvs.)
b) cazuri practice (exemple de situatii foarte sugestive, intalnite frecvent de contabili)
c) solutii si recomandari (din partea unor specialisti de top)

3. Rubricile cu greutate:

  A. Sinteza Legislativa va prezinta ultimele modificari in legislatia fiscal-contabila. Aflati imediat daca respectivele modificari va afecteaza (daca sunteti SRL, PFA, platitor sau nu de TVA etc.), precum si ce efectele concrete produc aceste modificari in activitatea dvs. de zi cu zi.
B. Cazuri Practice, prezentate dupa urmatoarea structura:
- titlu descriptiv
- enuntarea problemei fiscal-contabile
- solutia specialistului, cu punctarea a 3-4 aspecte sensibile
- recomandarea finala a specialistului
4. Domeniile abordate sunt: inspectie fiscala, impozit pe profit, impozit pe venit, impozit pe salarizare, contributii, accize, preturi de transfer, microintreprinderi, TVA.


Va rog sa retineti, Taxe si Impozite Actual este singura publicatie de acest gen cu aparitie bilunara!
Asta inseamna ca primiti cu promptitudine, in flux continuu, informatii, studii de caz si comentarii legate de absolut orice schimbare legislativa care afecteaza mediul fiscal-contabil!


Avantaje suplimentare ale abonamentului dvs. la Taxe si Impozite Actual:
1. Primiti cu regularitate newsletterul electronic „Saptamana fiscala”, care contine cele mai importante modificari legislative + spete relevante in
domeniu;

2.CADOURI:
• CD-ul „Declaratia 101. Modificari de ultima ora”.
• 4 produse "Caietul contabilului profesionist. 50 de rezolvari fiscale" ce vor avea continut diferit. Acestea cuprind cazuri practice fiscal-contabile cu rezolvari si indrumari ale specialistilor R&S. Aparitia acestora este trimestriala.

3. Deveniti automat abonat la serviciul Infolex, prin care primiti in casuta de email, in 24 de ore, orice act normativ solicitat;

4. Beneficiati de un sistem elegant pentru arhivarea colectiei publicatiei Taxe si Impozite Actual. Aveti astfel acces imediat si facil la informatiile dorite, grupate in ordine cronologica


In plus, beneficiezi de o garantie de 90 de zile. In acest interval poti returna lucrarea in ambalajul original, indiferent de motiv. Vei primi inapoi pe loc suma achitata.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2016-10-25 11:27:45
Adaugat de:

Eu am si consilierul de taxe de la dvs., dar imi este mai usor sa primesc de doua ori pe luna studii de caz si subiectele momentului. Chiar daca pe moment nu gasesc o speta cu aplicabilitate imediata, stiu unde sa o gasesc cand am nevoie de ea. felicitari!


Spune-ti parerea despre
Taxe si Impozite Actual. Noutati legislative si studii de caz
8 - 4 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"