Stingator de incendiu tip P6

Stingator de incendiu tip P6

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Pagini:
-
Format:
Marfa
Anul aparitiei:
2018
ISBN:
-
Limba:
Romana
TVA:
19%
Pret vechi: 238 RON
Pret actual: 198.73 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Sunteti obligat sa aveti in firma stingatoare 
de incendiu? DA!

Aflati aici cum sa evitati cel mai tragic 
eveniment cu care se poate confrunta o firma!


In calitatea dvs. de administrator sau angajator aveti obligatia sa asigurati securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca.

Si – nu exista niciun dubiu! – cel mai important astfel de “aspect legat de munca” consta in prevenirea incendiilor. Nu intamplator, Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor prevede la art. 19 nu mai putin de 18 obligatii pentru dvs.

Sunt obligatii diverse, legate de identificarea riscurilor, elaborarea planurilor de interventie in cazul unui incendiu, numirea persoanelor responsabile, obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu etc., dar obligatia cea mai importanta ramane totusi dotarea cu stingatoare

De cat timp are nevoie un foc pornit de la un scurtcicuit sau de la o tigara aprinsa pentru a cuprinde o intreaga incapere? Raspunsul s-ar putea sa va surprinda: de mai putin de 45 de secunde! Daca nu interveniti rapid cu un stingator, inca din primele momente ale incendiului, NU MAI AVETI ULTERIOR CE FACE! Dezastrul este garantat, mai ales in cazul birourilor unde, evident, exista multa hartogaraie si mobilier din PAL sau lemn. 

Aveti in firma dvs. stingatoare de incendiu?

Va oferim stingatoare perfect functionale, in conformitate cu toate prevederile legale, omologate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila (C.N.S.I.P.C.)! Capatati astfel siguranta ca evitati un eveniment tragic in firma dvs. si ca veti trece intotdeauna cu bine peste orice control pe linie de PSI!


Stingator de incendiu cu pulbere de tip P6 potrivit pentru un birou mai mare, cu capacitatea de pana in 60 mc, stingator omologat, perfect functional, cu termen de valabilitate de 12 luni.

Conform art. 39 din Legea 319/2006, lipsa stingatoarelor se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 la 6.000 de lei!

Iata, asadar, un motiv suplimentar pentru a trata cu maxima seriozitate acest subiect.
Si, desigur, nu trebuie sa va mai atragem atentia ca, atunci cand e vorba de un risc atat de important (cum este cel de incendiu), inspectorii veniti in control nu se joaca.

Aici nu este loc de negociere, lipsa stingatoarelor inseamna pana la urma inconstienta si nicio autoritate a statului nu manifesta toleranta intr-un asemenea caz.
Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Spune-ti parerea despre
Stingator de incendiu tip P6
6 - 1 =