Ghid practic Intocmirea dosarului SSM

Ghid practic Intocmirea dosarului SSM

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
96
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-707-5
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 169.05 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


Aflati cum sa intocmiti perfect toate actele SSM pe care vi le pot solicita inspectorii de munca! 

Lucrarea Ghid practic Intocmirea dosarului SSM va arata cum sa va blindati ca la carte cu toate documentele pe care vi le pot cere inspectorii. Astfel, le veti putea pune acestora la dispozitie, perfect stapan pe dvs., absolut toate actele solicitate, in concordanta perfecta cu tipul societatii si cu activitatile desfasurate, cu numarul de lucratori, cu riscurile evaluate etc.! 

Atentie! Aveti peste 75 de obligatii legale pe linie de SSM!

Articolul 6 din Legea nr.319/2006 va obliga sa asigurati “securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca”, ceea ce inseamna ca, practic, nimic nu este lasat pe dinafara.

Aveti obligatii care merg de la instruirea lucratorilor, evaluarea riscurilor si stingerea incendiilor pana la acordarea primului ajutor si protectia speciala a gravidelor

In total sunt peste 75 de obligatii pe linie de SSM prevazute in Legea nr. 319/2006 si tot atatea posibile abateri care se sanctioneaza cu amenzi de pana la 10.000 de lei. Iar daca aceste abateri creeaza un pericol grav si iminent de producere a unui accident de munca sau de imbolnavire profesionala atunci ele devin infractiuni si pot fi pedepsite cu pana la 3 ani de inchisoare.

Puteti dovedi foarte usor ca ati facut tot ce depindea de dvs. pentru a elimina riscurile pe linie SSM, prezentand pur si simplu actele prevazute de legislatie – acte intocmite perfect, conform instructiunilor si recomandarilor pentru fiecare act in parte continute in Ghid practic Intocmirea dosarului SSM.

Fiind cu toate actele in regula, dovediti ca ati facut tot posibilul pentru a evita cel mai grav eveniment cu care va puteti intalni: un accident de munca. Ca urmare, nu puteti fi tras la raspundere.

De ce este vital sa aveti lucrarea "Ghid practic Intocmirea dosarului SSM"?

Motivul este foarte simplu: exista un set de documente in domeniul SSM pe care orice angajator are obligatia legala sa le intocmeasca, in functie de tipul societatii, al activitatii, de numarul de lucratori, de riscurile evaluate etc. Iar inspectorii sunt perfect indreptatiti sa ceara aceste documente! 

Lucrarea pe care v-o propunem enumera toate aceste documente si contine instructiuni, temeiuri legale, recomandari si sugestii privind fiecare document in parte. Explica pas cu pas: 
- cum se obtine autorizarea de functionare pe linie SSM
- cum se creeaza deciziile interne, planurile de actiune, planurile de evacuare in caz de urgenta
- cum se face evaluarea riscurilor 
- cum se face instruirea in domeniul SSM
- care sunt pasii de constituire a comitetului SSM 
- si multe altele.

Comandati chiar acum lucrarea "Ghid practic Intocmirea dosarului SSM"!
Este, cu siguranta, una dintre cele mai utile lucrari in domeniul legislatiei muncii, gratie informatiilor ei 100% practice care va permite sa depasiti cu brio orice control al Inspectiei Muncii pe linie SSM si sa scapati implicit de amenzi si de alte sanctiuni!

Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2017-10-11 17:00:39
Adaugat de:

lucrez in domeniul ssm de un an si jumatate, am avut nevoie de acest cd pentru ca imi ofera toate documentele de care am nevoie intr-un singur loc.


Spune-ti parerea despre
Ghid practic Intocmirea dosarului SSM
10 - 8 =