Consilier Ghid complet SSM si PSI pentru angajator

Consilier Ghid complet SSM si PSI pentru angajator

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
500
Format:
A4
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
2501-4803
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 840 RON
Pret actual: 630 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Cum va achitati de obligatiile legale ce va revin privind siguranta si securitatea muncii in firma dvs., inclusiv in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor?

E o intrebare vitala, deoarece – nu uitati! – conform legii sunteti responsabil pentru tot ce se intampla in firma pe care o conduceti, deci inclusiv pentru orice accident sau alt eveniment nefericit care afecteaza securitatea si integritatea angajatilor dvs. 

Ghidul complet Consilier SSM si PSI pentru angajator va arata exact ce aveti de facut pentru a iesi cu bine in urma oricarui control si pentru a evita astfel amenzi de 8.000-10.000 de lei sau chiar pedepse cu inchisoarea.

IMPORTANT!
In Consilierul Ghid complet SSM si PSI pentru angajator gasiti tot ce trebuie sa stiti despre normele SSM si PSI, despre autorizatii, despre lucratorii desemnati, despre formularele de completat (si care sunt cerute primele in cazul unui control) – despre absolut tot.

Informatiile din Consilierul Ghid complet SSM si PSI sunt vitale oricarui angajator de drept public sau privat!

Abonamentul pentru 12 luni la "Consilier Ghid complet SSM si PSI pentru angajator" inseamna pentru dvs.:
- Lucrarea de baza tiparita - un biblioraft format A4 ce cuprinde toata legislatia din domeniu, comentata si explicata. Intreaga informatie la care aveti acces cu un pronuntat caracter practic;
- Serviciul de actualizare timp de 12 luni, ce permite mentinerea informatiei de specialitate la zi;
- Consultanta de specialitate personalizata GRATUITA, in scris - la care puteti apela pentru a obtine raspunsurile la intrebarile dvs. specifice;
- Acces GRATUIT la lucrarea in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma www.rspro.ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.);
- Prevederile-capcana pe care trebuie sa le aveti in vedere;
- Comentariile specialistilor, trucuri, sfaturi – toate impreuna cu temeiurile legale;
- Studii de caz, situatii reale intalnite in practica, spete controversate rezolvate, atentionari, recomandari;
- Modele editabile de documente in domeniile SSM si PSI (de exemplu: Fisa de identificare a factorilor de risc profesional, Cerere pentru emiterea avizului de securitate la incendiu, Raportul de securitate la incendiu, Cerere pentru emiterea avizului de protectie civila, Cerere pentru emiterea autorizatiei de protectie civila, Formular pentru organizarea apararii impotriva incendiilor si multe altele). 

Retineti, nu aveti cum sa evitati un control pe linie de SSM si PSI!
Aspectele legate de siguranta si securitatea in munca sunt mult prea importante ca sa fie neglijate. De aceea si controalele pe acest subiect sunt drastice, iar sanctiunile – asemenea.

Protejati-va! Consilier Ghid complet SSM si PSI pentru angajator va arata pas cu pas ce masuri concrete trebuie sa luati si ce documente sa aveti mereu pregatite, astfel incat sa iesiti cu bine din orice control.
- Legislatie specifica
- Sfaturi de aplicare a legii
- Organizare, dotari, echipamente
- Formulare
- Posibile pericole
- Evitarea sanctiunilor

Aceasta lucrare constituie ghidul complet de care aveti nevoie. Imaginati-va cu ce stres imens v-ati confrunta daca in firma dvs. ar avea loc un eveniment nefericit si inspectorii v-ar acuza pe dvs. ca nu v-ati achitat de sarcinile legale!

Garantie 30 de zile: in acest interval puteti returna produsul, fara nicio intrebare din partea noastra. Veti primi inapoi intregral suma achitata.

Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2016-12-13 09:52:01
Adaugat de:

Buna ziua, Ofertele Rentrop&Straton le puteti regasi si in SEAP, conform tuturor normelor in vigoare. Va rugam sa cautati in aplicatie folosind numele Rentrop & Straton.Va punem la dispozitie referatul de necesitate si nota de fundamentare: http://www.rs.ro/dbimg/files/SEAP.docx Multumim.

( 5 / 5 )2016-12-13 09:46:06
Adaugat de:

Va rog sa-mi transmiteti daca lucrati cu SEAP, deoarece lucrez la Scoala de Pregatire a Poli?iei de Frontiera Avram Iancu, iar cumpararile se fac doar pe SEAP. Cu respect, Badarau Bogdan

( 5 / 5 )2016-09-20 12:12:16
Adaugat de:

Dupa doua amenzi si o amenintare cu inchiderea firmei de la ISU, am crezut ca imi pierd mintile. Am cautat specialisti pentru consultanta si indrumare, nu am o avere pentru aceasta consultanta. Noroc ca sunt abonata la revista de ssm si am vazut ca a aparut acesata lucrare. pretul este mai mult decat decent pentru toate beneficiile primite. RECOMAND!


Spune-ti parerea despre
Consilier Ghid complet SSM si PSI pentru angajator
10 - 5 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"