CD Ghid complet SSM si PSI pentru angajator

CD Ghid complet SSM si PSI pentru angajator

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
480
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
2501-4803
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 199.5 RON
Pret actual: 99.75 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere


Ghid complet SSM si PSI pentru angajator va furnizeaza solutia optima pentru ABSOLUT ORICE tine de SSM si PSI!

Aflati informatii complete si esentiale in cazul unui control ITM din lucrarea "Ghid complet SSM si PSI pentru angajator"!

Potrivit art. 15 din Normele metodologice de alicare a Legii nr. 319/2006 aveti nu mai putin de 32 de obligatii pe linie SSM. Cu alte cuvinte, sunt 32 de activitati concrete de care trebuie sa va ocupati pentru a fi in regula in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca in compania dvs. Dar aceleasi norme metodologice va permit, daca aveti sub 50 de angajati, sa externalizati aceste activitati, adica sa incheiati un contract cu o firma specializata care sa se ocupe de indeplinirea lor si sa intocmeasca totodata documentatia SSM care va este necesara in cazul unui control.

RETINETI! Sanctiunile contraventionale se aplica angajatorului, nu serviciului extern! 

Aceasta lucrare este un ghid complet si profesionist care va arata tot ce aveti de facut pentru a va achita impecabil de obligatiile legale pe linie SSM si pentru a fi intotdeauna in regula in cazul unui control ITM!

"Ghid complet SSM si PSI pentru angajatorcuprinde toata legislatia din domeniu, comentata si explicata. Intreaga informatie la care aveti acces cu un pronuntat caracter practic:

  • Recomandarile specialistilor, prevederile-capcana pe care trebuie sa le aveti in vedere – toate impreuna cu temeiurile legale
  • Studii de caz, spete controversate rezolvate, atentionari
  • Modele editabile de documente din domeniile SSM si PSI (de exemplu: Fisa de identificare a factorilor de risc profesional, Cerere pentru emiterea avizului de securitate la incendiu, Raportul de securitate la incendiu, Cerere pentru emiterea avizului de protectie civila, Cerere pentru emiterea autorizatiei de protectie civila, Formular pentru organizarea apararii impotriva incendiilor si multe altele).

6 avantaje majore pe care vi le ofera Ghid complet SSM si PSI pentru angajator! Aflati din lucrare:
1) care sunt cele mai frecvente greseli legate de SSM si cum le puteti evita
2) cum sa aplicati corect Legea 319/2006 in firma dvs.
3) cum sa procedati daca s-a produs un accident la locul de munca (cine si cui comunica evenimentul, cine si cum cerceteaza, cum se stabilesc cauzele, masurile si sanctiunile)
4) ce documente sa aveti intotdeauna pregatite in fata inspectorilor
5) ce bine sa faceti si ce e bine sa NU faceti in timpul controlului, cu accent pe capcanele (asii din maneca) pe care se bazeaza inspectorii.
6) cum sa organizati serviciul intern de prevenire si protectie in firma dvs.

Ghid complet SSM si PSI pentru angajator va ofera modelele editabile ale tuturor documentelor obligatorii pe linie de SSM si PSI. Aceste documente sunt vitale, deoarece, in cazul unui incendiu sau al unui accident de munca, trebuie sa puteti dovedi (exact prin aceste documente!) ca ati respectat cu strictete toate prevederile legale. Nimeni nu va va putea astfel reprosa nimic!

Comandati chiar acum CD Ghid complet SSM si PSI pentru angajator!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri


Spune-ti parerea despre
CD Ghid complet SSM si PSI pentru angajator
3 - 2 =