CD Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic

CD Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
978-606-672-905-5
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Protejati-va proprietatea si evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI!

Aflati acum TOT ce trebuie sa stiti despre apararea impotriva incendiilor:

ce obligatii aveti si cum sa procedati;
cum sa evitati sanctiunile;
ce documente e musai sa intocmiti plus formulare gata de folosit!

Fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa respectati o multime de obligatii legale pe care le aveti in domeniul PSI. Iar actele normative reritoare la apararea impotriva incendiilor sunt greu de citit, greu de inteles si, prin urmare, greu de respectat. De aceea se si dau atat de multe amenzi! Amenzi care ajung chiar pana la 10.000 de lei!

Ca sa evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI si ca sa va protejati proprietatea (sau institutia ori firma pe care o conduceti) de consecintele extrem de grave ale unui incendiu, acum aveti la dispozitie CD-ul Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic.

Din Cuprinsul CD-ului "Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic":

Securitatea la incendiu
Evaluarea riscurilor de incendiu
Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor
Mijloace de aparare impotriva incendiilor
Masuri de prevenire a incendiilor
Protectie civila
Instruirea in domeniul PSI si al protectiei civile
Servicii private pentru situatii de urgenta
Control + Sanctiuni privind apararea impotriva incendiilor

Pentru fiecare dintre capitolele de mai sus CD-ul cuprinde:

  • Sfaturi practice de aplicare corecta a legislatiei privind apararea impotriva incendiilor + Atentionari pentru a evita greselile si sanctiunile din domeniul PSI
  • Legislatia din domeniul aparararii impotriva incendiilor (22 de acte normative la zi)
  • Formulare gata intocmite, usor de personalizat, adica documentele obligatorii din domeniul PSI


5 motive pentru care merita sa comandati chiar acum CD-ul "Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic"

1. Informatia este completa, organizata eficient, pe suport electronic (CD), la un singur clic distanta. Niciodata nu a fost mai usor sa aflati, in cateva minute, tot ce este important pentru firma dvs. in ceea ce priveste PSI.

2. Ghidul este elaborat conform legislatiei la zi din domeniul apararii impotriva incendiilor. Evitati astfel riscul de a nu lua in calcul o ordonanta de urgenta sau o norma de aplicare ce v-ar putea pricinui mari neplaceri.

3. Recomandarile din ghidul dvs. practic sunt perfect clare, cu atentionari privind evitarea sanctiunilor si cu solutii concrete si 100% corecte de respectare a obligatiilor pe care vi le impune legea.

4. Aveti la dispozitie 42 de formulare si modele de documente obligatorii in domeniul PSI. Ganditi-va cat efort si cat timp scutiti prin faptul ca oricand le aveti la indemana, pe toate, pe CD-ul dvs.!

5. Beneficiati de Garantie Financiara 100%! Comandati chiar acum ghidul practic "Apararea Impotriva Incendiilor" si daca nu veti fi multumit(a) de continutul CD-ului il puteti returna, nedeteriorat, in termen de 90 de zile de la primire. Veti primi inapoi intreaga suma achitata! E simplu si nu aveti nimic de pierdut!

Merita sa economisiti timp si sa primiti, gata sintetizata, toata informatia de care aveti nevoie pentru a evita amenzile pagubitoare din domeniul PSI!

Si, mult mai important, merita sa luati toate masurile pentru a va proteja proprietatea. Ganditi-va ca un "simplu" incendiu poate insemna chiar falimentul firmei dvs.!

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Manual de politici contabile 2018 Newsletter Monitorul Contabil Pret standard583.80 RON Pret promotional416.85 RON Economisiti 166.95 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2016-11-18 20:20:50
Adaugat de:

Este necesar pentru orice firma .

( 5 / 5 )2016-11-18 20:08:21
Adaugat de:

este necesar

2016-10-27 10:19:13
Adaugat de:

Sigur ca aspectul e cel mai important dar eu zic ca si siguranta. Avand o casuta la munte, din lemn, m-a preocupat si protectia in cazul unui incendiu asa ca am cautat o vopsea utila. De pe site-ul http://www.ircolours.ro/vopsea-si-tencuiala/vopsea-ignifuga am ales o vopsea pentru lemn. Sper sa fie o investitie eficienta.

( 5 / 5 )2016-07-13 10:36:58
Adaugat de:

ma bucur ca abordati si domeniul ssm, chiar este nevoie de astfel de lucrari.


Spune-ti parerea despre
CD Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic
8 - 5 =