Mind Aerobics

Mind Aerobics

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
-
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
19%
Pret actual: 80.92 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel, care va poate imbunatati functiile cerebrale... prin sunete!

A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara:
  • dezvolta abilitatile mentale 
  • inlatura stresul
  • imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea
  • imbunatateste memoria
  • aduce o stare de relaxare
  • inlatura insomniile
  • poate scadea nivelul de cortizol (supranumit hormonul stresului) cu valori de pana la 80%

Si acum imaginati-va cat de repede va poate inlatura aceasta tehnologie cele mai mari tensiuni… In doar 20 de minute pe zi!
Nu va trebui sa invatati sau sa memorati nimic. Aceasta tehnologie nu se bazeaza pe puterea creierului de a acumula cunostinte in somn sau pe mesaje subliminale. Nu veti auzi decat o succesiune de sunete frumoase, relaxante, care modifica in mod subtil tiparul undelor emise de creier pentru a obtine performante optime.

Pe zi ce trece veti observa ca aceasta tehnologie va va imbunatati:
1. Memoria. Daca va faceti griji pentru faptul ca va pierdeti capacitatea de memorare, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Doar 20 de minute pe zi in starea alpha va vor imbunatati memoria, stergand cu buretele ani intregi!

2. Cariera. Daca aveti impresia ca rutina va controleaza munca, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Petreceti 30 de minute pe zi in starea theta si va puteti redobandi puterea creativa. Colegii dvs. se vor intreba: “Oare de ce nu am descoperit eu modalitatea de a rezolva aceasta problema?”

3. Viata de cuplu. Nimanui nu i-ar placea sa isi traiasca viata in compania unei persoane care este permanent stresata si abatuta. Pentru a redeveni o persoana vesela, dinamica, relaxata si amuzanta, intrati in starea delta pentru cateva minute in fiecare zi!

Aceste schimbari pozitive intalnite la utlilizatorii Mind Aerobics nu au mai fost inregistrate in cazul altor modalitati de tratament. Ele depasesc chiar si rezultatele inregistrate dupa consumul de medicamente pe baza de hormoni. Toate
acestea au putut fi atinse prin simpla ascultare a CD-urilor Mind Aerobics pe o perioada de minim 3 zile. Iar acum, acestea sunt disponibile si pentru dvs.! 

Pachetul Mind Aerobics contine 3 CD-uri care va vor schimba viata pentru totdeauna!

1. Super Focus and Concentration. Acest CD va plaseaza intr-un tipar de unde alpha. Cu alte cuvinte, ascultand acest CD veti putea intra in starea de atentie sporita deseori asociata de catre oamenii de stiinta cu abilitatile mentale ale geniilor. Cititul, invatatul si orice alta activitate ce presupune o concetrare intensa vor deveni facile o data cu ascultarea acestui CD!

2. Super Stress Release. Acest CD contine o colectie muzicala care induce starea theta pentru o relaxare adanca si pentru inlaturarea stresului cotidian. Creierul dvs. va fi invadat de endorfine si alte neurochimicale pozitive, care va imbunatatesc tonusul si va ajuta sa va mentineti optimist!

3. Basic Workout. Acest CD reprezinta punctul central al programului Mind Aerobics.
El va introduce la inceput in starea alpha, apoi in starea theta si in final in starea delta… transportandu-va intr-o stare de meditatie profunda, pe care in mod normal doar persoanele initiate in tainele meditatiei o pot atinge. Sunetele imprimate pe acest CD sunt cele care aduc schimbarile benefice mentionate anterior si imbunatatesc calitatea vietii, precum si durata ei! 

Comandati ACUM exemplarul dvs., Mind Aerobics!

Pachete produse
Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil umanist Pret standard136.50 RON Pret promotional100.80 RON Economisiti 35.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-08-19 16:17:44
Adaugat de:

stresul ne omoara! eu am un job foarte stresant si pentru a ma relaxa am incercat de toate: yoga, masaj, sala... pe un timp scurt aveam rezultate, apoi nu se mai vedea nimic, ramaneam cu stresul. am auzit la o sedinta de yoga de aceasta metoda si am zis sa o testez, de 1 an si 6 luni tot da rezultate :)


Spune-ti parerea despre
Mind Aerobics
5 + 10 =