CD Consilier Salarii si Contributii

CD Consilier Salarii si Contributii

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
530
Format:
CD
Anul aparitiei:
2013
ISBN:
ISSN:2247-4420
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 523.95 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Consilier Salarii si Contributii
– explicatii, sfaturi, cazuri practice –

Din cuprinsul lucrarii:

  • Salarizare

- Avantaje in natura
- Metode de optimizare a veniturilor din salarii (sau cum sa platiti statului cat mai putin posibil - in perfecta legalitate)
- Deduceri personale
- Tichete de masa
- Venituri scutite de impozit pe salariu
- Concedii si indemnizatiiStabilirea salariului
- Solutii de suspendare a activitatii salariale
.....si multe alte capitole cu informatii legate de Salarizare

  • Contributii sociale

- Venituri din salarii
- Venituri asimilate salariilor
- Venituri din activitati independente

Aceasta este singura lucrare de specialitate care va furnizeaza informatiile conform noii legislatii. Toate informatiile respecta prevederile noului Cod al Muncii!

Odata de ce ati comandat CD-ul, beneficiati GRATUIT de:

1) Serviciul de Actualizare pe 12 luni: Toate informatiile de pe CD-ul dumneavoastra sunt actualizate permanent, gratuit, pe parcursul urmatoarelor 12 luni. Aflati astfel cu prioritate orice modificare din domeniul salarizarii si al contributiilor sociale.

2) Consultanta de specialitate GRATUITA prin e-mail 
Trimiteti intrebarile dumneavoastra referitoare la salarizare si contributii sociale pe e-mail. In calitate de posesor al CD-ului Salarii si Contributii, primiti raspuns in maximum 48 de ore din partea autorilor acestei lucrari.

3) Newsletterul „Expert Codul Muncii”
Acesta se trimite ZILNIC si cuprinde noutati din domeniu, studii de caz (probleme cu care se confrunta colegii dumneavoastra si raspunsurile acordate de specialisti etc.).

Beneficiati de GARANTIE 30 zile!

Comandati acum Consilier Salarii si Contributii si beneficiati de GARANTIA de 30 de zile. Daca la sfarsitul celor 30 de zile, in care ati folosit fiecare informatie, exemplu, studiu de caz, recomandare, nu sunteti multumit de continut, puteti returna Consilierul, in ambalajul original, pe adresa firmei Rentrop & Straton, Ghiseul extern 3, OP 39, sector 3, Bucuresti. Veti primi inapoi intreaga suma achitata, fara nicio intrebare suplimentara din partea noastra.
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2013-10-01 14:05:02
Adaugat de:

Este nelipsit de pe biroul meu. nu credeam ca voi deveni dependent de safturile si exemplele specialistilor, dar am devenit.


Spune-ti parerea despre
CD Consilier Salarii si Contributii
8 + 9 =