Concedii medicale. Legislatie comentata si studii de caz

 Concedii medicale. Legislatie comentata si studii de caz

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Format:
CD
Anul aparitiei:
2013
ISBN:
978-606-672-200-1
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Stiti cum sa rezolvati, fara dureri de cap, orice tip de problema generata de certificatele de concediu medical?

Cu ajutorul CD-ului
Concedii medicale. Legislatie comentata si studii de caz

De ce aveti nevoie de acest instrument?
Fiindca va ajuta la dezlegarea enigmelor pe care fiecare certificat medical vi le pune in fata.
Cunoasterea legislatiei specifice, intelegerea acesteia si transpunerea ei in practica reprezinta provocari majore cu care va confruntati zilnic. De ce?

1. Pentru ca certificatele medicale constituie ordine de plata care genereaza obligatia de plata a unei indemnizatii de asigurari sociale. Aceasta trebuie sa respecte legislatia in vigoare pentru a va asigura protectia in fata inspectorilor ITM.

2. In plus, aveti probleme cu imbolnavirile subite ale angajatilor? Cunoasterea prevederilor legale va poate sprijini in limitarea acordarii abuzive de concedii medicale si va poate oferi argumente solide pentru refuzul platii unor concedii medicale ce nu se incadreaza in prevederile normelor de aplicare in vigoare.

3. Legea nu poate si nici nu cuprinde toate situatiile posibile ivite la calculul unui concediu medical. In consecinta, exemplele rezolvate, sfaturile si recomandarile specialistilor Rentrop & Straton in materie, va pot fi de un real folos la respectarea reglementarilor legislative.

CD-ul Concedii medicale. Legislatie comentata si studii de caz rezolvate raspunde tuturor intrebarilor pe care fiecare certificat medical vi le ridica.

Descoperiti cu ajutorul specialistilor solutii pentru incadrarea perfecta intre granitele legislatiei! Comandati-l acum! Gasiti rezolvari legale pentru cele mai atipice situatii plus:
- Legislatie comentata
- Sfaturi, recomandari si atentionari
- Raspunsuri la intrebari
- Solutii agreate de catre inspectorii ITM
Comandati chiar acum!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Caiet de lucru - Teste practice de limba si literatura romana pentru clasele V-VIII Dictionar 1000 de cuvinte scrise cu cratima Pret standard114.45 RON Pret promotional72.45 RON Economisiti 42.00 RON
Adauga pachetul in wishlist

Spune-ti parerea despre
Concedii medicale. Legislatie comentata si studii de caz
5 + 8 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"