Cum platesc

Cum platesc

Orice lucrare comandata va fi expediata prin Curier sau Posta Romana, in sistem ramburs. Astfel, plata se va face la primirea coletului.

Taxa de livrare este in valoare de 12 lei. Daca valoarea comenzii dvs. depaseste 247 lei, va facem CADOU taxa de expediere.

Orice lucrare comandata va fi expediata prin metoda selectata de dvs. in cadrul formularului de comanda. Pentru ca timpul scurs din Plata cardmomentul plasarii comenzii si intrarea in posesie a produsului dorit sa fie cat mai scurt, va sfatuim sa selectati (acolo unde este cazul) livrarea prin curier si plata ramburs (la sosirea curierului).

In cazul in care detineti un card ce poate fi folosit pentru plati pe Internet, puteti achita ACUM produsele dorite, ele fiind livrate prin metoda selectata de dvs. in cel mai scurt timp posibil.

Daca produsul dorit are in dreptul butonului "Cumpara" pictograma Livrare Instant si Plata prin SMS, puteti achita prin simpla trimitere a unui SMS la numarul de telefon indicat in formularul de comanda. In acest caz, produsul va va fi livrat instantaneu.


Va multumim!