Cum comand

Cum comand
Puteti face o comanda pe site-ul nostru alegand una dintre metodele de mai jos:


1. Direct pe acest site parcurgand urmatorii pasi:
a. Gasiti produsele pe care doriti sa le comandati.
Pentru a gasi lucrarea dorita puteti folosi modulul de cautare rapida, aflat in partea de sus (banda de cautare) de pe fiecare pagina! Introduceti date despre produsul cautat: nume carte, editura, categorie de pret, etc.

b. Adaugati produsele in cosul de cumparaturi.
Pentru aceasta va rugam sa apasati pe butonul "Cumpara" situat in dreptul produsului respectiv.

c. Modificati cantitatile din cosul de cumparaturi (daca este cazul).
Dati clic pe butonul "Cos cumparaturi" aflat in partea stanga-sus a fiecarei pagini. Pentru modificarea cantitatilor este suficient sa modificati cantitatea dorita in "cosul de cumparaturi" si sa apasati butonul "Actualizare".

d. Completati formularul.
Completati toate campurile obligatorii cu datele dvs. Daca sunteti persoana fizica, va rugam sa scrieti in campul Adresa, adresa dvs. completa, sectorul (daca este cazul), localitatea, judetul, codul postal, CNP (pentru a putea factura) si bifati optiunea “Factura pe persoana fizica”. Daca sunteti persoana juridica, va rugam sa completati in campul “Adresa”, numele firmei, datele de identificare fiscala, adresa de facturare (inclusiv localitate, judet, cod postal), adresa de expeditie (inclusiv localitate, judet, cod postal si doar daca este diferita de adresa de facturare), contul si banca si bifati optiunea “Factura pe persoana juridica”.

e. Lansati comanda.
Apasati butonul “Comanda” aflat sub formular.


2. Trimiteti un e-mail care sa contina lucrarile dorite, numarul de bucati, datele dvs. de contact, datele de livrare si facturare, pe adresa comenzi@rs.ro. Pentru a beneficia de ofertele existente pe acest site, va rugam sa atasati e-mailului respectiv textul: Cod Oferta: 007621.