Cine suntem

Despre noi

Libraria de Afaceri - Rentrop & Straton face parte din reteaua online a Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton.

Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton este o societate mixta romano-germana infiintata in anul 1995, care beneficiaza de experienta de peste 20 de ani pe piata germana de carte de afaceri si de consultanta a parterului german, Verlag für die Deutsche Wirtschaft, de know-how-ul acestuia si de o viziune moderna asupra marketingului. Inainte de Grupul de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton, domnul George Straton, presedinte-director general, cunoscuse succesul cu Casa de Editura CAPITAL, un proiect care si astazi continua sa fie lider pe segmentul sau.

Provocarea continua
"Ne propunem ca si in continuare sa ajutam oamenii de afaceri din Romania, oferindu-le servicii si produse de calitate, asa cum i-am obisnuit pana acum. O promisiune mereu onorata!", spune dl. presedinte George Straton.
O provocare continua pe care toti membrii Rentrop & Straton au acceptat-o.

Clientii nostri
Clientii Rentrop & Straton sunt persoane care doresc sa fie „proprii lor stapani“. Ei fac acest lucru alegand sa fie liberi-profesionisti sau deschizandu-si propria afacere. Pentru ca incercarile lor sa fie incununate de succes ei au nevoie de informatii utile si aplicabile mediului de afaceri din Romania.
De aceea echipa Rentrop & Straton creeaza instrumente de lucru care pun la dispozitia tuturor celor interesati informatii complete si sfaturi utile cu aplicabilitate imediata despre cadrul legislativ si mediul de afaceri din Romania.
Pentru ca aveti incredere in noi si vreti sa crestem impreuna, va multumim!

Rentrop & Straton - Libraria online
Rentrop & Straton - Libraria online este un proiect nou, conceput astfel incat sa puteti gasi usor si repede lucrarile dvs. preferate. Avand un design atractiv si dinamic, RS.ro va invita la o plimbare relaxanta prin paginile sale.

Nu ratati!
Periodic, in magazinul nostru veti putea beneficia de reduceri si oferte speciale! Nu trebuie decat sa accesati butonul “Promotii”, aflat in partea de sus a fiecarei pagini.

Reteaua noastra!

Reteaua on-line a Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton cuprinde in acest moment peste 100 de site-uri, fiecare dintre acestea contribuind la succesul dvs. Dintre acestea, amintim: www.rs.rowww.contabilul.ro, www.legislatiamuncii.ro, www.e-juridic.ro, www.ideideafaceri.rowww.manager.ro, www.codulmuncii.eu, www.fiscalitatea.ro, www.infotva.ro, www.portalinvatamant.ro, www.infoinstitutii.ro, www.alegesanatos.ro. Doriti sa faceti si dvs. parte din reteaua Rentrop & Straton sau doriti ca lucrarile dvs. sa fie promovate in magazinele noastre? Nimic mai simplu! Contactati-ne, trimitand un e-mail pe adresa rs@rs.ro.