Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile - abonament pe 12 editii

Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile - abonament pe 12 editii

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
40
Format:
A4
Anul aparitiei:
2015
ISBN:
ISSN:2457-9688
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 696.15 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

O publicatie nou-aparuta pe piata este considerata cel mai bun ghid pentru
intelegerea CORECTA a tuturor modificarilor legislatiei fiscal-contabile!„Extrem de utila!” - aceasta este sintagma care defineste cel mai bine Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile.

Cuprinde stiri la zi despre modificarile legislative si despre implicatiile lor, monografii contabile complete, solutii impecabile ale aspectelor controversate si, mai ales, exemple practice extrase din activitatea cotidiana a contabililor din Romania.


Avantajele dvs., ca abonat, sunt urmatoarele:
  • In fiecare numar al revistei gasiti 10-12 articole ample care rezolva, fiecare, o problema spinoasa creata de actuala legislatie fiscal-contabila. Revista are 40 de pagini, dar periodic, acest numar este completat de editii speciale care explica amanuntit acte normative noi.
  • Informatiile oferite provin de la specialisti de calibru. Astfel, autorii articolelor sunt auditori, experti contabili, consultanti fiscali cu o vasta experienta in cadrul Ministerului Finantelor. Acesti specialisti inteleg dintr-o singura privire care sunt implicatiile schimbarilor aduse de un nou text de lege si ce obiective subtile a urmarit legiuitorul.
  • Subiectele abordate sunt atent selectate in functie de importanta si reprezentativitatea lor. Orice prevedere legala care creeaza numeroase nelamuriri este automat abordata si „disecata” complet, cu comentarii, explicatii si studii de caz care clarifica in intregime subiectul.
  • Structura revistei este foarte prietenoasa. Publicatia este conceputa pentru a fi parcursa cu placere, la aceasta contribuind atat rubricile de genul „Editorial” sau „Specialistul comenteaza”, cat si limbajul alert, direct si personal folosit in toate articolele revistei.

Retineti, va rugam, acest aspect esential: toate problemele abordate de Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile sunt probleme reale, intalnite in practica de contabili de la diverse firme, probleme cu care sigur v-ati intalnit sau e foarte posibil sa va intalniti si dvs. la un moment dat!
Pachete produse
Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil umanist Pret standard136.50 RON Pret promotional100.80 RON Economisiti 35.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2018-03-06 12:11:13
Adaugat de:

eu sunt abonata inca dela prima editie a acestei reviste si nu vreau sa o schimb cu alta publicatie pentru ca imi ofera toate informatiile de care am nevoie.

( 5 / 5 )2015-06-21 12:07:20
Adaugat de:

este o revista foarte practica. in fiecare editie gasesc cate o monografie pe care o pot aplica in activitatea mea zilnica.


Spune-ti parerea despre
Revista Romana de Contabilitate si Monografii Contabile - abonament pe 12 editii
3 + 5 =