45 de cuvinte si expresii interzise parintilor

45 de cuvinte si expresii interzise parintilor

Nota actuala: 0 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2012
ISBN:
978-973-722-926-4
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 93.45 RON
Pret actual: 65.1 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Ce nu ai voie sa spui niciodata copilului
tau indiferent de varsta

Aminteste-ti situatiile in care te-a luat valul de nervi si ai spus copilului tau cuvinte pe care le-ai regretat in clipa urmatoare sau cele in care te-a apasat privirea copilului indurerata, ranita si confuza cand i-ai adresat acele cuvinte.

Iti oferim un ghid practic cu 45 de cuvinte si expresii interzise parintilor, care te vor ajuta sa fi mai informat si mai inspirat despre ceea ce trebuie si ce nu trebuie sa ii spui copilului tau.

Multi spun ca aceste lucruri se invata in timp, dar nu se gandesc ca in momentul in care sunt contienti de aceste lucruri, copii sunt deja mari, plecati de acasa si ii raman intiparite in minte toate urmele gravate de vorbele tale deseori inconstiente pe sufletul si destinul lui.

E adevarat ca nimeni nu iti da un manual de instructiuni despre cum ar trebui sa iti educi copilul si cu siguranta nimeni nu iti pune la dispozitie o lista completa cu acele cuvinte si expresii pe care sa nu le spui niciodata copilului tau ca sa nu il ranesti, umilesti, respingi, destabilizezi sau sa ii distrugi viitorul respect de sine, evident, impotriva vointei tale. Oricat de frustrat, enervat, grabit sau suparat ai fi pe el sau pe altii.

De aceea, comanda acum Ghidul „45 de cuvinte si expresii interzise parintilor“ si primesti 2 cadouri:

* 25 de moduri in care sa vorbesti copilului mic ca el sa te asculte
* Top 10 cuvinte pozitive de rostit copilului tau


Daca te regasesti printre aceste randuri, am creat un ghid care iti va fi foarte folositor deoarece vei afla:

1. De ce dor cuvintele. Unde se duc ele in creier si ce se intampla in mintea copilului.
2. Problema. Descoperi vorbele pe care sa nu le spui niciodata copilului tau.
3. Solutia. Stii ce sa faci in loc sa spui ceva ce vei regreta.
4. Eliberarea. Ce poti sa faci daca totusi ai spus prea des si prea multe cuvinte care te dor iar ele te apasa.

De ce e important sa stii ce sa NU spui niciodata copilului tau?
  • Pentru ca vorbele sunt cel mai puternic instrument din afara omului care ii construiesc sau darama tot ce inseamna identitatea sa.
  • Pentru ca un copil crede neconditionat ce ii spune parintele sau, orice cuvant sau fapt avand o influenta foarte mare asupra acestuia
  • Pentru ca, practic, cu unele cuvinte, risti sa distrugi viata insasi a unui viitor adult care, intamplator sau nu, este chiar copilul tau.
  • Pentru ca mereu e mai bine sa spui „ce bine ca stiu“ decat „pacat ca nu am stiut si nimeni nu mi-a spus la momentul potrivit“.
Astfel intra si tu acum in posesia Ghidului „45 de vorbe si expresii interzise parintilor“. Comanda-l acum si nu uita ca, te ajuti pe tine si, implicit, iti ajuti copilul sa creasca fericit si armonios!

Garantie 30 de zile „Toti banii inapoi“. Daca, dupa ce ai analizat informatiile prezente pe CD, consideri ca ele nu acopera toate zonele tale de interes, returneaza-l pe adresa editurii Ghiseul extern 3, O.P. 39, sector 3, Bucuresti, in perfecta stare, in ambalajul original, in termen de 30 de zile de la primirea lui. Rentrop & Straton se obliga sa-ti returneze intreaga suma investita in CD!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Proceduri contabile pentru ONG CD Formularele obligatorii pentru Departamentul Contabilitate CD Manual de Politici Contabile pentru ONG Pret standard761.25 RON Pret promotional494.55 RON Economisiti 266.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Spune-ti parerea despre
45 de cuvinte si expresii interzise parintilor
10 - 6 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"