CD Managementul deseurilor - formulare editabile utilizate in relatia cu autoritatile publice competente

CD Managementul deseurilor - formulare editabile utilizate in relatia cu autoritatile publice competente

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-606-672-909-3
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 124.95 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Managementul deseurilor din firma dvs. este strict responsabilitatea dvs.? Atunci, cu siguranta stiti ca stati pe o bomba cu ceas! Pentru ca:
- neregulile privind managementul deseurilor sunt aspru sanctionate de legislatia in vigoare (nu mai putin de 10 acte normative specifice va reglementeaza activitatea!) cu amenzi ce ating si 40.000 lei!
- mai mult, amenzile sunt cumulative, asa ca, daca nu stiti ce cere Legea nr. 211/2011, va puteti trezi si cu amenzi de peste 100.000 lei!
- anumite incalcari ale legislatiei de profil in vigoare se pedepsesc cu ani grei de inchisoare!

De ce atatea amenzi? Pentru ca Romania nu a ajuns inca la gradul de colectare promis UE, de 25% pana in anul 2007! Au trecut 10 ani peste termen si noi abia suntem la 6% grad de colectare. Ce inseamna acest lucru? Amenda de 200.000 euro/zi de plata Uniunii Europene! De unde acesti bani? Din buzunarele dvs.!

In aceste conditii, Garda de mediu controleaza anul acesta TOATE firmele considerate producatoare de deseuri (ceea ce, in conformitate cu Anexa 1 la Legea nr. 211/2011, aproape toti suntem!). Si fiindca Garda de Mediu nu are suficienti inspectori, a incheiat contract cu Politia Locala pentru o mana de ajutor cinstita! Deci nu aveti nicio sansa sa scapati de control! Dar puteti scapa de amenda!

UNICA dvs. sansa de salvare in fata controlului este RESPECTAREA LEGISLATIEI IN VIGOARE! O cunoasteti? Stiti ce prevede? Stiti ce obligatii va revin legat de evidentierea deseurilor? Dezamorsati acum "bomba" care ticaie! 

Comandati acum SINGURA lucrare de pe piata dedicata respectarii cerintelor formulate in lege! Lucrarea pe CD Managementul deseurilor - Formulare EDITABILE utilizate in relatia cu autoritatile publice competente este instrumentul care va ajuta concret:
- sa respectati legislatia specifica in vigoare
- sa nu omiteti, sa nu gresiti niciunul dintre documentele cerute de autoritati
- sa lucrati usor, rapid, corect
- sa economisiti timp si energie
- sa respectati termene
- sa evitati amenzi sau penalizari
- sa economisiti banii firmei!

Lucrarea pe CD Managementul deseurilor - Formulare EDITABILE utilizate in relatia cu autoritatile publice competente a fost gandita si alcatuita ca instrument practic de lucru pentru:
- Specialistul in managementul deseurilor
- Responsabilul de mediu
- Inspectorul pentru protectia mediului
- Administrator
- Director general
- Director economic
- Responsabil SSM
- Jurist
- sau orice alta persoana responsabila de respectarea legislatiei privind managementul deseurilor in firma, institutie publica sau ONG.

Contine TOATE documentele sau formularele privind managementul deseurilor, pe care specialistul firmei (sau firmei catre care s-a facut externalizarea serviciului) le are de prezentat organelor autorizate in termen util, cu toate informatiile cerute.

Toate documentele sunt in format editabil - caracteristica extrem de utila, facilitand intocmirea/rapida si corecta, evitarea timpilor morti, a semnelor de intrebare (mai ales ca formularele beneficiaza de instructiuni de completare corecta).

AVANTAJ 
Daca aveti nevoie de vreun formular, dar nu aveti la dvs. CD-ul, puteti accesa lucrarea de pe platforma online RSPRO - www.rspro.ro - pe baza numelui de utilizator si a parolei dvs. obtinute la achizitia produsului.

Utilizarea lucrarii pe CD Managementul deseurilor - Formulare EDITABILE utilizate in relatia cu autoritatile publice competente confera:
- siguranta actiunilor dvs.
- corectitudine 
- punctualitate in rezolvarea sarcinilor
- garantia legalitatii
- protectie impotriva amezilor.

Lucrarea pe CD Managementul deseurilor - Formulare EDITABILE utilizate in relatia cu autoritatile publice competente va ajuta sa indepliniti corect, complet si in timp util toate sarcinile si obligatiile ce va revin prin lege cu privire la managementul deseurilor. Evitati astfel amenzile Garzii de Mediu, lucrati fara stres si batai de cap!

Comandati acum exemplarul dvs.!
Pachete produse
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online Propriul meu plan de afaceri Pret standard191.10 RON Pret promotional153.30 RON Economisiti 37.80 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2017-09-26 17:10:59
Adaugat de:

Anul trecut a fost nebunia cu Codul fiscal, anul acesta nebunia legislativa a fost plasata pe partea de colectare deseuri... am fost la un pas de a primi o amenda uriasa pentru o obigatie de care nu aveam idee... noroc ca am dat de un inspector intelegator, am primit doar un avertisment. Am cautat peste tot o sursa credibila care sa faca lumina in privinta managementului deseurilor, am gsait-o in aceasta lucrare. mii de multumiri!


Spune-ti parerea despre
CD Managementul deseurilor - formulare editabile utilizate in relatia cu autoritatile publice competente
6 + 10 =