Diurna legala in Romania si in strainatate

Diurna legala in Romania si in strainatate

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
80
Format:
CD
Anul aparitiei:
2017
ISBN:
978-973-722-773-7
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Diurna Legala in Romania si in strainatate va ajuta sa solutionati problemele pe care le intalniti in cazul diurnei angajatilor.

Aveti salariati care pleaca in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar reprezentand vizite oficiale, tratative (negocieri), consultari, incheieri de conventii, acorduri, prospectarea pietei, actiuni de cooperare economica si tehnico-stiintifica, documentare, schimb de experienta?

Stiti in ce conditii se acorda si care este cuantumul indemnizatiei zilnice pentru diurna si plafonul de cazare, atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care este cuantumul salariului pe care trebuie sa-l acordati angajatului si care sunt conditiile legale pentru acordarea acestuia?

Stiti care sunt prevederile actelor aditionale la Contractul individual de munca intocmite in cazul deplasarii salariatilor atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care sunt consecintele in cazul in care nu se semneaza un astfel de act aditional?

Stiti cum se acorda diurna pentru fractiunile de timp care nu insumeaza 24 de ore?

Stiti care sunt conditiile acordarii diurnei in conditiile in care cheltuielile cu masa se suporta de catre partenerii externi?

Stiti ce se intampla, din punct de vedere legal, in situatiile in care cazarea nu poate fi asigurata de unitatile hoteliere?

Aflati toate raspunsurile, dar, mai ales, gasiti texte de lege comentate, situatii controversate, solutii pentru legi care se contrazic, sfaturi pentru situatii atipice.

Totul, numai pe CD-ul Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate

 IMPORTANT! 
In mai 2017 au fost aprobate prin HG nr. 337/2017 normele metodologice de aplicare a Legii nr. 16/2017 privind detasarea salariatilor in cadrul prestarii de servicii transnationale pe teritoriul Romaniei.
Inspectia Muncii are acum indeplinite toate conditiile pentru a demara actiuni de control legate de detasarile in/din Romania si sa aplice amenzi al caror cuantum se situeaza intre 3.000 si 100.000 de lei!

Aflati ce trebuie sa faceti si, mai ales, ce trebuie sa nu faceti in activitatea dvs. de delegare, detasare, acordarea diurnei si a plafonului de cazare! Totul pentru a va pune la adapost de amenzile colosale pe care le presupun inregistrarile eronate in acte si pentru a fi in permanenta la zi cu modificarile legislative!

Cuprinsul lucrarii

1. Ce acte normative reglementeaza diurna?
2. Ce este diurna?
3. Cand acordam diurna salariatilor?
4. Diurna sau indemnizatie de mobilitate?
5. Tratamentul fiscal al diurnei
6. Delegarea/detasarea salariatilor dintr-o localitate in alta in Romania
7. Detasarea salariatilor din alte state membre UE in Romania
8. Detasarea salariatilor din Romania in alte state membre UE
9. Detasarea salariatilor din state NON UE in Romania
10. Institutii cu rol relevant in domeniul detasarii salariatilor
11. Documente justificative necesare pentru decontarea dirunei si a cheltuielilor de transport si cazare
12. Cazul salariatului temporar
13. Cazul conducatorului auto
14. Studii de caz
15. Raport special "10 erori grave pe care angajatorul trebuie sa le evite cand dispune deplasarea salariatilor"


Cum puteti transforma o activitate care in mod normal va ia cateva ore intr-o activitate careia alocati cateva minute?
Doar cu ajutorul CD-ului Diurna Legala in Romania si in Strainatate.

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghidul Directorului SRL Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca Modele si Formulare de Legislatia Muncii si Salarizare Obligatorii Pentru Institutiile Publice Pret standard999.60 RON Pret promotional799.05 RON Economisiti 200.55 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2015-02-21 12:45:27
Adaugat de:

informatiile sunt ok, eu vreau sa stiu daca aveti si consultanta la cd-ul asta.

( 5 / 5 )2015-02-23 12:44:29
Adaugat de:

am tot auzit zvonuri despre modificarea diurnei, despre impozitarea acesteia sii nu mai stiam ce sa cred... noroc ca am primit un mesaj de la dvs. cu preivire la acest cd. Toate informatiile sunt foarte bine structurate.


Spune-ti parerea despre
Diurna legala in Romania si in strainatate
9 - 7 =