Diurna legala in Romania si in strainatate

Diurna legala in Romania si in strainatate

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Pagini:
N/A
Format:
CD
Anul aparitiei:
2011
ISBN:
978-973-722-773-7
Editura:
Rentrop & Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-45

Descriere

Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate va ajuta sa solutionati problemele pe care le intalniti in cazul diurnei angajatilor.

Aveti salariati care pleaca in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar reprezentand vizite oficiale, tratative (negocieri), consultari, incheieri de conventii, acorduri, prospectarea pietei, actiuni de cooperare economica si tehnico-stiintifica, documentare, schimb de experienta?

Stiti in ce conditii se acorda si care este cuantumul indemnizatiei zilnice pentru diurna si plafonul de cazare, atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care este cuantumul salariului pe care trebuie sa-l acordati angajatului si care sunt conditiile legale pentru acordarea acestuia?

Stiti care sunt prevederile actelor aditionale la Contractul individual de munca intocmite in cazul deplasarii salariatilor atat in tara, cat si in strainatate?

Stiti care sunt consecintele in cazul in care nu se semneaza un astfel de act aditional?

Stiti cum se acorda diurna pentru fractiunile de timp care nu insumeaza 24 de ore?

Stiti care sunt conditiile acordarii diurnei in conditiile in care cheltuielile cu masa se suporta de catre partenerii externi?

Stiti ce se intampla, din punct de vedere legal, in situatiile in care cazarea nu poate fi asigurata de unitatile hoteliere?

Aflati toate raspunsurile, dar, mai ales, gasiti texte de lege comentate, situatii controversate, solutii pentru legi care se contrazic, sfaturi pentru situatii atipice.

Totul, numai pe CD-ul Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate

IMPORTANT!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, tratamentul fiscal al diurnei este reglementat de un nou act normativ, Codul fiscal aprobat prin Legea 227/2015. Noul act normativ stabileste cine, cum si in ce conditii poate beneficia de diurna. Cunoasterea acestor prevederi si mai ales modalitatea de aplicare il ajuta pe angajator sa evite reconsiderarea diurnei de organele fiscale.

De asemenea, au fost modificate documentele justificative in baza carora se acorda diurna, dar si alte cheltuieli de deplasare. Vechiul ordin care reglementa documentele justificative a fost abrogat de OMFP 2634/2015.


Aflati ce trebuie sa faceti si, mai ales, ce nu trebuie sa faceti in activitatea dvs. de delegare, detasare, acordarea diurnei si a plafonului de cazare! Totul pentru a va pune la adapost de amenzile colosale pe care le presupun inregistrarile eronate in acte si pentru a fi in permanenta la zi cu modificarile legislative!

Cum puteti transforma o activitate care in mod normal va ia cateva ore intr-o activitate careia alocati cateva minute?
Doar cu ajutorul CD-ului Diurna Legala in Romania si in Strainatate.

Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
Ghid practic Power Point Ghid practic Excel Pret standard210.00 RON Pret promotional154.35 RON Economisiti 55.65 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2015-02-21 12:45:27
Adaugat de:

informatiile sunt ok, eu vreau sa stiu daca aveti si consultanta la cd-ul asta.

( 5 / 5 )2015-02-23 12:44:29
Adaugat de:

am tot auzit zvonuri despre modificarea diurnei, despre impozitarea acesteia sii nu mai stiam ce sa cred... noroc ca am primit un mesaj de la dvs. cu preivire la acest cd. Toate informatiile sunt foarte bine structurate.


Spune-ti parerea despre
Diurna legala in Romania si in strainatate
1 + 1 =
x
Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017
"Ce ajutoare si facilitati acorda statul angajatorilor in 2017"