Consilier Managementul Deseurilor

Consilier Managementul Deseurilor

Nota actuala: 5 / 5
Stoc disponibil
Livrare gratuita
Autor(i):
Pagini:
850
Format:
tiparit, A5
Anul aparitiei:
2016
ISBN:
2016
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret actual: 799.05 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Legea nr. 211/2011 instituie amenzi intre 15.000 si 40.000 de lei pentru abateri legate de gestionarea deseurilor. Sunt amenzi care va privesc in mod direct, indiferent ca sunteti companie privata, ONG sau institutie publica, si asta deoarece, conform definitiilor din Anexa 1 a acestei legi, produceti deseuri sau va incadrati vrand-nevrand la categoria de detinator de deseuri:

  • DESEU - orice substanta sau obiect pe care detinatorul il arunca ori are intentia sau obligatia sa il arunce;

  • DETINATOR DE DESEURI - producatorul deseurilor sau persoana fizica ori juridica ce se afla in posesia acestora;


Cu alte cuvinte, nu va amagiti cu gandul ca dvs. desfasurati o activitate “curata”, gen cabinet de avocatura sau oferirea de servicii de web design, si ca nu produceti deseuri. Conform definitiei de mai sus, chiar si o simpla hartie pe care o aruncati este considerata deseu, ca urmare vi se aplica prevederile Legii nr. 211, la fel ca unui producator de detergenti industriali (de exemplu).

In Consilierul Managementul deseurilor gasiti explicate simplu si la obiect toate obligatiile pe care le aveti pe linie de gestionare a deseurilor, astfel incat sa scapati complet de riscul unor amenzi. Lucrarea va arata clar, punct cu punct, ce aveti de facut, intr-un stil limpede si foarte usor de urmarit.

Abonati-va la Consilier Managementul deseurilor si beneficiati de:

1. Lucrarea de baza - un biblioraft ce cuprinde toata legislatia din domeniu, comentata si explicata. Intreaga informatie la care aveti acces are un pronuntat caracter practic, punandu-va la dispozitie:

  • studii de caz

  • spete controversate rezolvate

  • atentionari

  • recomandari

  • observatii

2. Serviciul de actualizare - 4 actualizari – sistem ce permite mentinerea informatiei de specialitate la zi si elimina stresul generat de nesiguranta aplicarii legii prevazute in zecile de legi, hotarari de guvern si ordine de ministru.

3. Consultanta de specialitate personalizata GRATUITA, in scris, pe toata durata abonamentului! Ne puteti trimite intrebarile dvs. prin e-mail si primiti raspunsul in cel mai scurt timp! Credite dispobile: 14 intrebari


 Important!  Consilier Managementul Deseurilor va explica simplu si la obiect toate noile modificari introduse prin Ordinul nr. 1503/2017, HG nr. 942/2017 si Legea nr. 166/2017 si va arata clar, punct cu punct, ce aveti de facut pentru a scapa complet de riscul unor amenzi!

Comandati chiar acum!

Veti evita astfel orice necazuri cu inspectorii Garzii de Mediu – atat amenzi de pana la 40.000 de lei, cat si pedepse cu inchisoarea!

Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 5 / 5 )2018-02-15 15:50:27
Adaugat de:

Imi place ca am structurata legislatia din domeniu si o pot intelege mai usor. Cand citesti o lege, ca o persoana care nu are studii juridice, ma pierd in toate trimiterile la articolele dintr-o lege. Ar trebui sa fie mai clare redactate.

( 5 / 5 )2017-04-10 09:59:53
Adaugat de:

ce sa zic, statul face bani din gunoi... noroc ca am acest consilier si nu trebuie sa platesc si amenzi!

2017-01-11 12:20:45
Adaugat de:

Este in asentimentul meu infiintarea< ConsilierManagementulDeseurilor>!Ma bucur enorm pentru infiintarea acestui drum catre modernizare, catre curatenie, catre formarea oamenilor in a face lucruri pe care unii le desconsidera!Curatenia trebuie mentinuta!


Spune-ti parerea despre
Consilier Managementul Deseurilor
4 + 8 =