Trucuri si sfaturi pentru livada ta de vis

Trucuri si sfaturi pentru livada ta de vis

Nota actuala: 4 / 5
Stoc disponibil
Autor(i):
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Rentrop&Straton
Limba:
Romana
TVA:
5%
Pret vechi: 116.55 RON
Pret actual: 95.55 RON

Cantitate
Comanda telefonic 021/209-45-12

Descriere

Cum sa fiti intotdeauna sigur ca fructele pe care le mancati sunt 100% sanatoase: infiintati-va propria dvs. mini-livada!


Consumul regulat de fructe este esential pentru sanatatea dvs.!

Absolut toti medicii si nutritionistii recomanda fructele si, dupa cum probabil ati observat, orice cura de detoxifiere a organismului, orice regim alimentar, orice cura de slabire se bazeaza pe fructe.

Problema, insa, e ca fructele comercializate la ora actuala in supermarket-urile si pietele agroalimentare sunt in mare parte importate, fiind produse in tari straine, prin tehnologii “chimice”, axate pe cresterea volumului productiei. Ca urmare, aceste fructe sunt adesea nesanatoase, in ciuda aspectului lor atractiv.

Si-atunci, intrucat trebuie totusi sa consumati fructe, solutia e simpla: produceti-le dvs. insiva!

Va oferim un ghid practic complet, care va arata pas cu pas
ce aveti de facut pentru a infiinta propria dvs. mini-livada!


Ce contine ghidul “Trucuri si sfaturi pentru livada de vis?”

Ghidul Trucuri si sfaturi pentru livada de vis este conceput de cei mai buni specialisti agronomi, special pentru incepatori. Se adreseaza cu precadere celor care doresc sa infiinteze si sa exploateze o plantatie de dimensiuni reduse de pomi fructiferi pentru consum familial sau ca mijloc de relaxare si agrement.

Ghidul contine TOT. De la caracteristicile optime ale terenului si alegerea soiurilor, pana la defalcarea lucrarilor pe luni si combaterea daunatorilor. Absolut toate informatiile prezentate sunt informatii practice, care va arata limpede:

ordinea operatiilor
aspectele la care trebuie sa fiti atent
care sunt cele mai frecvente greseli si cum sa le evitati.

De retinut!
Infiintarea unei mini-livezi proprii, pe langa faptul ca va asigura fructe proaspete si sanatoase, va ofera totodata oportunitatea de a desfasura o activitate foarte relaxanta si plina de satisfactie: este mare lucru sa vedeti rezultatul concret al muncii dvs. – un fruct cultivat de dvs. – si sa primiti aprecieri unanime pentru el. Iar sentimentul de a va trezi nerabdator dimineata pentru a vedea ce mai fac “copiii” dvs. este incredibil!

Comandati chiar acum ghidul “Trucuri si sfaturi pentru livada de vis”!
Acest CD ruleaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10 si poate beneficia de maximum 3 activari. Cerinte hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. Utilizati o conexiune de internet pe calculatorul pe care este instalat.
Pachete produse
CD Contabilitatea stocurilor Totul despre decontari CD Consilier Calculatia Costurilor Pret standard1,064.70 RON Pret promotional693.00 RON Economisiti 371.70 RON
Adauga pachetul in wishlist

Comentarii / Review-uri

( 4 / 5 )2013-09-01 12:27:31
Adaugat de:

eu am mostenit 1500 m si ma gandeam ce sa fac cu ei. am gasit multe informatii utile in acesd ghid si voi incerca sa imi fac o livada


Spune-ti parerea despre
Trucuri si sfaturi pentru livada ta de vis
4 - 1 =